HomeStiri Mondene Corina Bud, dezvăluiri despre tatăl copilului ei: „Niciun bărbat nu are dreptul de a impune unei femei să se schimbe”

Corina Bud, dezvăluiri despre tatăl copilului ei: „Niciun bărbat nu are dreptul de a impune unei femei să se schimbe”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
corina-bud-dezvaluiri-despre-tatal-copilului-ei-nici-un-barbat-nu-dreptul-de-impune-unei-femei-sa-se-schimbe

Corina Bud s-a separat de bărbatul lângă care a fost alături 20 de ani. Despărțirea s-a produs într-o maximă discreție, pentru ca fiul lor de doar șapte ani să nu fie afectat.

Aceasta a mărturisit într-un interviu recent că niciun bărbat nu are dreptul de a-i impune unei femei să se schimbe, lăsând să se înțeleagă că a avut motive întemeiate pentru care a decis că încheie relația pe care o avea cu Nelu Bud.

„Niciun bărbat nu are dreptul de a impune unei femei să se schimbe. Adică cum să îmi impună de exemplu un bărbat să port doar pulovere şi să mă îngraş 20 de kg? Nu cred că mai există aşa ceva într-o epocă în care se vorbește tot mai des despre feminism”, a declarat Corina Bud pentru revista Spy.

Vedeta a mai menționat că în orice relație este important să știi să îl asculți pe cel de lângă tine, iar compromisurile sunt absolut necesare.

„O relaţie nu poate exista fără compromisuri, pe care le fac ambii parteneri. În relaţia pe care am avut-o am învăţat amândoi să ne mulăm pe personalitatea fiecăruia. Nu a fost uşor la început, pentru că amândoi suntem caractere puternice. Pentru ca să ai totuşi o relaţie de lungă durată trebuie să fii înţelept, să ştii să-l asculţi pe cel de lângă tine, să ştii ce îşi doreşte, ce îi place şi ce îl deranjează”, a mai spus artista…

Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată, cu toate că aveau o relație de peste 20 de ani și un copil împreună, un băiat în vârstă de șapte ani care se numește Robin. Vedeta nu își dorește o nouă relație. Ea își canalizează atenția asupra carierei și fiului său.

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed