HomeStiri Mondene Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize”

Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize” in Stiri Mondene

Corina Caragea a făcut cunoștință cu televiziunea atunci când avea doar 19 ani. Aceasta a debutat în emisiunea prezentată de Andreea Marin, Surprize, Surprize.  Prezentatoarea are doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin.

Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize” in Stiri MondeneCu toate că nu a lucrat foarte mult cu aceasta, deoarece planurile ei erau altele, experiența a fost una plăcută, de care își amintește cu drag de fiecare dată. Acum, după multă vreme, prezentatoarea de la Pro TV a vorbit despre perioada în care a lucrat cu Andreea Marin, în cadrul unui interviu oferit pentru cei de la click.ro.

Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize” in Stiri Mondene„Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat totuși în acea scurtă perioadă și sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni, la acea oră, de pe piață. Pentru mine, nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți”, a spus Corina Caragea pentru cei de la click.ro.

Corina Caragea a rămas prietenă cu o parte din persoanele de acolo

„Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri, era totul wow, de la costumele sclipitoare trimise din Spania, până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii. Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca toată echipa, dar ne și distram după emisiuni.

Corina Caragea, declarații despre perioada în care a lucrat la „Surprize, Surprize” in Stiri MondeneMai păstrăm legătura, ne-am mai întâlnit prin prisma meseriei, o admiram și atunci, o admir și acum și mă bucur că am avut privilegiul să lucrez cu ea. De fapt, mi-a fost șefă (n.r. – zâmbește). Și cu o parte dintre fete mai păstrez legătura, mai avem întâlniri din când în când și depănăm amintiri”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed