Home Stiri Corina Caragea a dezvaluit misterul parului sau impecabil

Corina Caragea a dezvaluit misterul parului sau impecabil

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Corina Caragea este prezentatoare de știri sportive. Nu există doamnă sau domnișoară din această țară care să nu se fi întrebat măcar o dată dacă acela este părul ei natural. Arată impecabil de fiecare dată și acum i-am dezlegat misterul.

Corin Caragea a declarat că primește milioane de mesaje pe tema podoabei sale capilare. Și a hotărât să împărtășească ceea ce foarte multe femei asteptau.

„Toată țara se întreabă așa. Primesc milioane de mesaje pe tema asta. Nu este un mare secret. Sunt o mare norocoasă pentru că moștenesc de la părinții mei podoaba capilară. Pe lângă asta, am și grijă de ea. Pe blog am postat masca pe care eu mi-o prepar acasă, însă nu este o mare filozofie. E ieftină, ușor de preparat, însă cred că strălucirea despre care vorbești și sănătatea care se vede pe părul meu vine atât din moștenirea genetică, dar și din interior. Eu cred că oricât ai încerca să cumperi această sănătate, de fapt, ești singurul care o poate produce. Dacă noi nu suntem ok pe interior, se vede pe piele, pe păr, în exterior”, a declarat amuzată prezentatoarea.

Frumoasa știristă cu părul ca abanosul a mai spus că se vopsește foarte rar și se consideră foarte norocoasă că a moștenit acest tip de păr de la mama natură.

„Asta este culoarea mea naturală. Mă vopsesc rar pentru că mai am niște fire albe, însă mama m-a făcut brunetă, deci părul meu este castaniu închis, iar atunci când îl vopsesc, tot castaniu închis aleg. Știu că se vede negru mai intens la televizor din cauza luminilor puternice, însă el este castaniu. În toate pozele mele din copilărie sunt brunetă”, a mai declarat Corina.

Unul dintre secrete ar fi că aceasta a avut părul scurt toată copilăria și adolescența. A fost tunsă baiețește până în perioada liceului.

„N-am avut mereu părul lung. Până în liceu cred am fost tunsă băiețește. Ani de zile am fost tunsă băiețește. Cu breton sau ce se mai purta pe vremea aceea. După care, din liceu am început să mă impun și să și pășesc în lumea asta a televiziunii, așa că l-am lăsat să crească. De atunci nu l-am mai tuns atât de scurt. Tot pe lung am mers, dar o dată la câteva luni îi tund vârfurile, pentru că trebuie să arate sănătos”, a mai spus bruneta.

Ca fiecare femeie, Corina ar fi vrut să încerce și o schimbare, dar s-a lăsat păgubașă când a probat o perucă blondă și a văzut că nu se mai simțea același om…

„Am încercat o perucă și nu m-am recunoscut nici eu. Mi-a trecut prin cap să-i fac niște schimbări, însă cred că dacă Dumnezeu te lasă într-un fel, știe El mai bine decât tine. Blondul îmi modifică foarte mult fizionomia, aerul. Parcă nu mai sunt eu. Când nu mă recunosc în oglindă, mă sperii și nu vreau să fac o schimbare doar de dragul schimbării sau de a aduce ceva nou, de a impresiona, de a șoca și așa mai departe. Așa sunt eu”, a completat Caragea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies