Home Stiri Corina Caragea, primele declarații despre nuntă: „Sunt foarte fericită”

Corina Caragea, primele declarații despre nuntă: „Sunt foarte fericită”

autor Mirela
455 views 2 minute timp de citit
  • Corina Caragea este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală.
  • Despre prezentatoarea de la PRO TV s-a spus că s-ar fi căsătorit în secret.
  • După ceva timp, aceasta a spus cum stau lucrurile.

Corina Caragea este una dintre cele mai discrete persoane publice de la noi. Aceasta își ține viața departe de ochii celor curioși și le permite celor din jur să știe doar cât își dorește ea.

După ce s-a spus că s-a căsătorit în secret, Corina Caragea a reacționat după ceva vreme. Aceasta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat, ci a spus doar că va continua să păstreze discreția.

Ce spune Corina Caragea despre nuntă?

„Eu niciodată nu mi-am făcut publică viața personală, oamenii care nu fac parte din cercul meu de prieteni și colegi mă cunosc doar atât cât îi las eu să vadă. Sunt foarte fericită dincolo de ecranul televizorului sau al telefonului, dar nu simt nevoia sau datoria să arăt asta către mii de ochi curioși și necunoscuți, să mă laud sau să demonstrez ceva, ci să mă bucur în liniște de ce am. Am ales să joc pe cartea discreției”, a declarat aceasta pentru cei de la fanatik.ro.

Prezentatoarea a făcut parte din echipa „Surprize, surprize”

„Am stat acolo numai trei luni, căci am depus CV-ul la un concurs pentru o televiziune de știri. Am fost chemată la interviu și a trebuit să renunț la TVR. Am învățat totuși în acea scurtă perioadă și sunt recunoscătoare că am intrat în lumea televiziunii direct în mijlocul celor mai buni, la acea oră, de pe piață. Pentru mine, nu era ușor, nefiind dansatoare. În plus, mă împărțeam între repetiții și cele două facultăți.

Am legat prietenii și îmi amintesc cu drag de petrecerile noastre. Și acum mai păstrăm legătura. Într-adevăr, pentru acele vremuri, era totul wow, de la costumele sclipitoare trimise din Spania, până la vedetele pe care le întâlneam în platoul emisiunii. Andreea era mâna care conducea cu fermitate o producție uriașă. Muncea enorm, ca toată echipa, dar ne și distram după emisiuni.”, a spus Corina Caragea pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies