HomeStiri Corina Caragea și-a spus punctul de vedere despre operațiile estetice

Corina Caragea și-a spus punctul de vedere despre operațiile estetice

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 2 minute timp de citit

Corina Caragea a acordat, de curând, un interviu și a vorbit despre sănătatea fizică. Aceasta spune că este extrem de atentă la modul în care arată, dar niciodată nu a exagerat.

CORINA 12

„Sunt o tipă destul de pragmatică și merg pe rațiune în situațiile dificile, rareori m-a doborât emoția. Nu știu dacă e de bine sau de rău. În adolescență, poate, pentru că eram destul de slabă, în timp ce colegele mele erau mereu la dietă și nu mai știau ce să facă să slăbească. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai înaltă, ca să prind loc mai ușor în echipele de baschet și pe podiumurile de modă”, a spus Corina Caragea pentru cei de la unica.ro.

CORINA 13„Din fericire, sunt împăcată cu tot ce văd în oglindă. Eu știu că nimeni nu a reușit până acum să câștige meciul cu timpul. Restul… este o afacere în care unii câștigă pe spatele altora cu probleme emoționale, care se străduiesc să le ascundă sub un ambalaj mai bun. Din păcate, din ce în ce mai multe persoane tinere și frumoase apelează inutil la schimbări estetice, fără să fie cu adevărat nevoie”, a mai spus vedeta de la Pro TV.

Corina Caragea își spune părerea despre operațiile estetice

„Luați de valul rețelelor sociale, pierd măsura și ajung desfigurate, cu fețe imobile și asemănătoare unele cu altele. Eu nu sunt împotriva unei operații estetice dacă ea vine în urma corectării unui defect fizic adevărat, nu închipuit, vine să ridice moralul cu adevărat, este făcută cu bun-simț și cu măsură. Deocamdată, sunt foarte mulțumită de mine așa cum sunt, imperfectă.

CORINA 14Cremă hidratantă, o mască tot de hidratare, o loțiune tonică și demachiant. Nimic complicat. Nu am răbdare și nici nevoie de mai mult. Mănânc orice, fie că îngrașă sau nu. Dar cu măsură. Și plătesc nota la sala de sport. Supă-cremă de legume și somon cu sparanghel în unt și usturoi. Din câte vedeți, sunt o «maestră» în bucătărie. Recunosc, nu prea stau pe acolo decât când e neapărat nevoie”, a mai declarat prezentatoarea…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed