HomeStiri Mondene Corina Caragea a vorbit despre debutul său la emisiunea „Surprize, Surprize”

Corina Caragea a vorbit despre debutul său la emisiunea „Surprize, Surprize”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Corina-Caragea-a-vorbit-despre-debutul-său-la-emisiunea-„Surprize-Surprize” in Stiri Mondene

Cu toții o știm pe Corina Caragea ca prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV. Însă nu acesta a fost postul de televiziune în care și-a făcut debutul. Ea a apărut pentru prima dată în emisiunea „Surprize, Surprize”, de la TVR1.

Corina Caragea a vorbit despre debutul său la emisiunea „Surprize, Surprize”

Corina Caragea și-a făcut debutul în lumea televiziunii la scurt timp după împlinirea vârstei majoratului, la emisiunea Andreei Marin, „Surprize, Surprize”. Aceasta a vorbit pentru prima dată despre această experiență într-un interviu acordat revistei „Femeia”, pe care l-a publicat și pe blogul personal.

„Surprize, Surprize” este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani. Dansul era o portiță care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – și eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou și să «fur» meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiții. Am avut norocul să învăț de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârșit, pasionat și hotărât, care m-a susținut atunci când am vrut să merg mai departe. După numai trei luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de știri care difuzase un anunț că are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat.

Corina Caragea surprize surprize

Am plecat acolo, am stat o perioadă în probe, sub semnul întrebării, împreună cu alți câțiva viitori colegi aleși și ei dintre mii de CV-uri. Din gașca de atunci, trei suntem acum în prime-time la televiziuni mai mari”, a spus Corina Caragea despre perioada de debut…

Corina Caragea surprize surprize

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed