Home Stiri Corina Caragea, de la prezentări de modă la prezentări de ştiri sportive

Corina Caragea, de la prezentări de modă la prezentări de ştiri sportive

autor Elena Yvette
362 vizualizari
Corina Caragea
loading...

Corina Caragea, prezentatoarea charismatică a ştirilor sportive de la Pro TV, a povestit cum a ajuns la pupitrul ştirilor sportive, ce studii a urmat şi, mai mult, care sunt trucurile părului ei radiant şi ce stil vestimentar preferă.

Corina Caragea

Corina Caragea s-a născut chiar în seara de Revelion, pe data de 31 decembrie 1982, în București și este în zodia Capricorn. Încă de mică a învățat bine și a avut înclinații artistice. Frumoasa prezentatoare a știrilor de la Pro TV are 1,73 înălțime, 55 kg, ochii căprui și, referitor la menținerea siluetei, nu urmează o anumită dietă însă are grijă să nu facă excese de nicio natură. Pe lângă pasiunea pentru meseria sa, aceasta adoră să călătorească și are un blog unde postează impresii din călătorii.

„Îmi câştigam singură banii mei de buzunar din prezentări de moda sau reclame, dar la baza eu sunt jurnalist.” – Corina Caragea

Corina Caragea spune că înainte de a deveni jurnalistul „cu acte-n regulă”, avea în liceu alte activităţi din care îşi câştiga banii de buzunar , de exemplu apariţia în reclame şi prezentările de modă. Pasiunea ei a rămas însă mass-media, astfel că şi-a urmat visul, iar acest lucru a fost posibil începând cu faptul că a absolvit două facultăţi. Mai exact, Corina Caragea a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Facultatea de Relaţii Publice.

Corina Caragea – Cariera in televiziune

Pentru Corina Caragea, prima experiență în televiziune a fost la celebra și îndrăgita emisiune de la postul TVR 1, Surprize, surprize, moderată de Andreea Marin.

„La «Surprize-Surprize» am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: «E pentru balet» – «Ok, o să învăţ să dansez atunci.» (Râde) Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni”, a mărturisit Corina Caragea.

„Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a adăugat aceasta.

Tensiune, emoţii şi chiar câteva bâlbe au avut loc la prima experienţă ca prezentatoare, aspecte firești pentru oricine se află la început de drum în acest domeniu fascinant al televiziunii. Corina Caragea a dezvăluit că atunci când a fost chemată să prezinte la postul Pro TV, a crezut că este o glumă. Nu-i venea să creadă că a ajuns să fie alături de jurnalişti aşa faimoşi precum Andreea Esca, Mihai Dedu. Deşi nu a fost alegerea ei să fie tocmai prezentatoare de sport, Corina Caragea a fost îndrumată spre acest domeniu şi iată că îşi aminteşte cu mândrie de primul său interviu cu Mircea Lucescu. Nu este de mirare că ea este pasionată de sportul în aer liber, mersul pe bicicletă, plimbatul cu rolele, snowboarding.

„De mică, părinţii mei m-au dat la diverse sporturi pentru că au înţeles importanţa lui –  să te dezvolţi într-o echipă, nu mai zic că te ajută fizic şi psihic, să ai o disciplină. Nu am făcut sport de performanţă însă am trecut pe la volei, baschet, la înot, dar aici nu s-a lipit nimic de mine (Râde). Faptul că am ajuns într-o redacţie de sport a fost alegerea unui fost şef care aşa m-a văzut el – „Tu te potriveşti la sport”. Eu am dat un casting pentru prezentator de ştiri. Nu ştiu cum a ajuns la concluzia asta, poate şi pentru că eram foarte tânără, aveam 22 de ani”, a declarat Corina Caragea.

„Mi s-a părut distractiv şi m-am înţeles foarte bine şi cu colegii din prima. Şi aici, la Pro TV, m-am înţeles foarte bine cu colegii de la sport. (…) Cei mai buni prieteni de-ai mei sunt bărbaţi. Nu cred în zicala aia că între un bărbat şi o femeie nu poate exista prietenie. La mine nu s-a pus niciodată problema asta”, a adăugat frumoasa vedetă.

Corina mai are o soră, Alexandra, care este mai mică decât ea cu opt ani. „Cred că sora mea e tata întreagă, culoarea ochilor a moştenit-o însă de la mama. Eu nu ştiu cu cine semăn. Părerile sunt împărţite. Este adevărat că, între noi, nu semănăm”, a spus Corina.

„Consider că nu semănăm deloc, probabil doar părul este singurul pe care îl avem la fel. Până şi caracterele noastre sunt foarte diferite”, a declarat sora Corinei, Alexandra.

„Când merg în vacanţă, îmi rezerv o zi pentru shopping, aici nu am timp şi nici răbdare.” – Corina Caragea

Referitor la stilul vestimentar, Corina preferă să apeleze la specialiştii în domeniul modei şi colaborează cu mai mulţi designeri în acest sens. Îi plac hainele de calitate care i se potrivesc cel mai bine, în care se simte bine şi, cel mai important, acele care sunt, în primul rand, comode şi practice. Când merge în vacanţă, îşi planifică o zi exclusiv pentru cumpărături, pentru că aici, spune ea „este o pierdere de vreme”.

„Nu este meritul meu că am un păr frumos. Este o moştenire genetică. Nu am un luciu, un produs nemaipomenit.” – Corina Caragea

Frumoasa prezentatoare este întrebată extrem de des care este secretul părului său atât de sănătos și strălucitor. Însă, aceasta nu are o rețetă-minune.

„Un păr curat, tuns la timp, de care ai grijă, fără să fie agresat de vopsea şi fixativ arată bine”, a spus Corina cu privire la metodele de întreținere.

A fost înzestrată cu un păr sănătos care creşte foarte repede şi, cu toate că a fost decolorat o singură dată, Corina a ales mai apoi culoarea ei naturală. Îl vopseşte o dată la trei luni, dar nu negru-albăstrui, cum au impresia mulţi dintre admiratorii ei, ci castaniu închis…

„Nu mă dau cu nimic pe păr, aşa m-a făcut mama, nu am vreun merit. Îl îngrijesc, da, şi am grijă să nu îl decolorez, să nu îl atac cu tot felul de produse de styling în exces, pentru că totuşi trebuie să le folosesc în meseria mea, şi nu fac schimbări bruşte de look. Nu am un produs miraculos deocamdată, încă mă mai ţine strălucirea. Aşa m-am născut, aşa sunt toţi cei din familia mea. Sunt o norocoasă (Râde)”, a mărturisit Corina Caragea.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies