HomeStiri Mondene Corina Chiriac a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru prima oară

Corina Chiriac a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru prima oară

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 758 views
Corina Chiriac a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru pria oară in Stiri Mondene

Corina Chiriac s-a îndrăgostit pentru prima oară la vârsta de 26 de ani. Abia atunci a simțit întâia oară cum este să ai fluturi în stomac.

Corina Chiriac a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru pria oară in Stiri Mondene

Aceasta a evidențiat motivul pentru care a hotărât să nu se mai căsătorească niciodată, deoarece a fost întrebată foarte des despre acest lucru.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu, care sunt vorbăreață. E tâmpită chestia asta, nu aș vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie «îndrăgosteală». Eu am acum alte preocupări. Într-o viață întreagă o singură dată mi s-a întâmplat. Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlinește pe mine. Au fost băieți, bărbați care m-au cerut de nevastă în studenție, în liceu chiar și le-am spus «Nu». Văzusem niște situații dramatice. Mie cu siguranță mi-a dat Dumnezeu o altă vocație. În America am stat câțiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câștigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am și măritat cu Virgil, care se născuse în Constanța. Ne-am întors în România când am aflat că părinții noștri s-au îmbolnăvit. Bărbații suferă de nevoia absolută de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am căsătorit târziu și am divorțat repede a fost și acela de a nu intra la un fals stăpân. De a nu mă lăsa de bunăvoie la dispoziția unui bărbat care-și varsă frustrările personale sau profesionale pe mine. De a nu fi mințită, cu o gelozie jucată, pentru a fi manipulată în cele mai nevinovate intenții de a trăi civilizat!”, a povestit Corina Chiriac…

Corina Chiriac a vorbit despre momentul în care s-a îndrăgostit pentru pria oară2 in Stiri Mondene

După spusele apropiaților, Corina Chiriac a fost mereu o femeie de casă, o femeie extrem de grijulie și de iubitoare, așadar nimeni nu s-ar fi așteptat să își dorească să trăiască singură pentru tot restul vieții. Totuși, se pare că artista s-a gândit extrem de bine înainte de a lua această decizie și are argumente pentru absolut toate hotărârile din viața sa. Se pare că dragostea ar fi putut să îi strice cariera și de aceea a decis să renunțe la tot pentru cea care a fost mereu marea ei iubire, și anume muzica.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed