Home Stiri Corina, iubita lui Reghecampf, face primele declarații despre relația lor

Corina, iubita lui Reghecampf, face primele declarații despre relația lor

autor Buinoschi Andreea
542 vizualizari

Iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu acesta. Aceasta a mărturisit că iubirea cere sacrificii, dar care niciodată nu sunt prea mari dacă sunt făcute pentru persoana potrivită.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simți. Acolo unde domnește iubirea, și imposibilul poate fi atins. Atunci când iubești, toate lucrurile parcă devin mai ușoare. Când iubești cu adevărat, nu mai contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana respectivă. Iubirea presupune și multe sacrificii pe care ești nevoit ca să le faci doar pentru ca cealaltă persoană să fie mulțumită. Atunci când iubești, nu cauți folosul tău”, a scris Corina pe pagina sa de Instagram.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi, cei care îl divinizăm și l-am ajutat să atingă culmile succesului.

Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură. Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți, mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!”, a mărturisit fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, în urmă cu scurt timp, potrivit cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies