HomeStiri Mondene Corina, primele declarații despre o nouă relație după ce s-a despărțit de iubit

Corina, primele declarații despre o nouă relație după ce s-a despărțit de iubit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 818 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/Corina-primele-declarații-despre-o-nouă-relație-după-ce-s-a-despărțit-de-iubit.jpg

Corina este o femeie liberă și optimistă, chiar dacă nu mai este împreună cu tatăl copilului ei. Aceasta a vorbit despre cum vede ea bărbatul perfect, dar și despre stilul de viață sănătos pe care îl duce.

Corina, primele declarații despre o nouă relație după ce s-a despărțit de iubit

Deși nu mai are nicio relație de ceva timp, Corina nu duce lipsă de admiratori. Aceasta pare foarte fericită, chiar dacă nu există o prezență masculină în viața ei. După ce s-a despărțit de Nelu Bud, cel cu care a fost împreună 20 de ani, atenția ei s-a orientat către un stil de viață sănătos și către fiul ei, Robbin, al cărui tată este fostul partener de viață al acesteia.

„O femeie este senzuală, feminină şi frumoasă atunci când se simte bine în pielea ei. Atitudinea este foarte importantă. Nu există secrete și nu există o reţetă anume. Nu trebuie să ai măsuri ideale. Din acest motiv nu m-a tentat niciodată să îmi măresc sânii, nici să apelez la injecții cu botox sau acid hialuronic şi nici la liftinguri chirurgicale. Lucrez la sală, fac sport, fac drumeţii pe munte, merg cu bicicleta, cu longboard-ul, cu rolele, iarna practic snowboard-ul, trăiesc frumos. O femeie pentru a fi mereu interesantă şi incitantă trebuie să nu-şi piardă sensibilitatea. Asta nu înseamnă că nu trebuie să rămână mereu puternică…

Te îndrăgosteşti într-un moment. Este vorba despre o vibraţie, un fenomen de atracţie ce nu poate fi premeditat. Nu există astfel portretul robot al bărbatului ideal. Este greşit să spui că aştepţi un Făt-Frumos care are fruntea lui Brad Pitt, buzele lui Matt Damon şi corpul lui Hugh Jackman. Departe de mine aceste şabloane. Dacă îmi place un bărbat şi dacă lui îi place de mine, vom şti amândoi lucrul acesta. Este de ajuns o privire jucăuşă pentru a da startul unui nou capitol frumos în viaţa mea”, a dezvăluit cântăreaţa pentru revista Spy.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed