Home Stiri Corina, ținută controversată la „Bravo, ai stil!”

Corina, ținută controversată la „Bravo, ai stil!”

autor Negriu Elena
471 vizualizari

Corina Sucarov, concurentă în cadrul emisiunii de fashion Bravo, ai stil!, a stârnit reacții controversate din partea juraților, în cea mai recentă ediție.

Participanta și-a prezentat ținuta și povestea pe care a creat-o în jurul outfit-ului, iar acest lucru a dus la discuții aprinse între membrii juriului Bravo, ai stil!.

„Astăzi sunt «nebună»! Merg și la un festival de femei «nebune», în București, pe strada Mătăsari, unde se organizează un concurs de alergat pe tocuri. Merg să câștig titlul de «Cea mai nebună femeie de pe Mătăsari»”, a declarat Corina cu privire la ținuta pe care o prezenta în fața juraților la Bravo, ai stil!.

Prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil!, Ilinca Vandici, a menționat următorul lucru înainte de a avea loc jurizarea Corinei: „Astăzi, fiecare concurentă a trebuit să integreze, în ținuta pe care o poartă, o piesă din denim. Sub ce formă o poartă este alegerea fiecărei concurente, iar voi, jurații, stabiliți dacă acesteia i-a reușit «combinația» sau nu”.

Când a auzit acea descriere pe care a făcut-o Corina referitoare la ținuta pe care o purta, Maurice Munteanu, designer și jurat al emisiunii Bravo, ai stil!, a pornit o discuție referitoare la povestea din spatele outfit-ului Corinei.

„Trebuie intervenit aici, Ilinca, pentru ca nu e «fair» această competiție. Sunt cetățene care, cică, vin cu toc și au un papucel de casă, de doi centimetri, și altele care vin cu niște tocuri uriașe, de 12-13 centimetri. Cum facem? Adică, stabiliți măcar dimensiunea standard a tocului!”, a spus Maurice în platoul de la Bravo, ai stil!.

Cine este Corina de la Bravo, ai stil!?

Cristina Sucarov are 28 de ani și s-a născut în Tulcea. A absolvit Facultatea de Drept, la Universitatea București, dar a fost dintotdeauna atrasă de modă. În urmă cu șapte ani a început să facă modelling, așadar și-a îndreptat atenția spre acest domeniu și a ales să își transforme pasiunea pentru fashion în carieră, iar acum încearcă să progreseze, astfel că a ajuns să concureze la Bravo, ai stil!, unde intenționează să și câștige și să revoluționeze industria modei prin viziunea sa inedită. Atitudinea sa ambițioasă, spiritul competitiv și stilul îndrăzneț o fac să fie o prezență spumoasă în emisiunea Bravo, ai stil!.

Pe lângă faptul că participă în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, aceasta mai are și alte talente artistice, fiind o persoană creativă nu doar în materie de fashion: face parte din niște proiecte muzicale, dorind să se lanseze, la un moment dat, solo. Acum ceva timp, Corina Sucarov a declarat următoarele: „Sunt nerăbdătoare să îmi lansez în curând proiectul solo. E un one-girl-show, SUCAROV. Este un proiect 100% făcut de mine care îmi place foarte mult! Muzică, versuri, haine, concept, coroane, personaje. Este ultima formă de extaz pe care o experimentez de ceva vreme”.

Referitor la stilul pe care îl adoptă în Bravo, ai stil!, artista l-a descris ca fiind „eclectic, dark, actual” și se lasă inspirată de curentele moderne: „Mă inspiră orice e nou, puternic, sincer. Actual. Contemporan. Orice este prezentat la fel, dar altfel. Apreciez orice formă care trezește și explică sub orice formă”, a mai spus Corina Sucarov…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies