Home Stiri Cornel Ilie a decis să divorțeze, iar acum regretă

Cornel Ilie a decis să divorțeze, iar acum regretă

autor Buinoschi Andreea
55 vizualizari

Paparazzii cancan.ro l-au surprins pe Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, în timp ce se plimba prin Dorobanți. Acesta nu era acompaniat, iar singurele lucruri care îi țineau de urât erau o cafea și muzica pe care o asculta. Artistul era trist, îngândurat, semn că viața sa nu se îndreaptă către o direcție prea bună.

2

Cornel a anunțat că divorțează de cea căreia îi jurase iubire veșnincă, Eliza Suditu, la începutul lunii septembrie. În ciuda faptului că spera ca decizia luată să îl conducă spre drumul către fericire, se pare că lucrurile stau exact invers. Vineri după-amiază, în jurul prânzului, paparazzii cancan.ro l-au surprins pe solistul trupei Vunk așa cum rar ne este dat să-l vedem.

Îmbrăcat în haine comode, cu o pereche de căști în urechi și cu multe gânduri care îi dădeau târcoale, Cornel Ilie ieșise la plimbare, dar fără să aibă o destinație anume. După 10 minute, acesta a dispărut printre blocurile din apropiere, probabil mergând acasă.

3

Cornel Ilie și Eliza Suditu au decis să divorțeze pe cale amiabilă, artistul fiind cel care a făcut anunțul, chiar prin intermediul contului său de Instagram.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

4

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a fost mesajul prin care cântărețul confirma despărțirea.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies