HomeStiri Mondene Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza. Iată mesajul postat de artist!

Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza. Iată mesajul postat de artist!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/09/Cornel-Ilie-a-divortat-de-sotia-sa-Eliza.-Iata-mesajul-postat-de-artist-3.jpg

Alt cuplu monden a decis să divorțeze. Este vorba de Cornel Ilie și soția sa, Eliza, cu care și-a unit destinul în anul 2015. Aceștia au doi copii, iar bărbatul a avut doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață. Cornel a subliniat faptul că, de dragul celor doi copilași, vor păstra legătura în continuare și vor rămâne în relații amicale. Mai mult decât, se pare că această decizie nu și-au dorit-o amândoi.

Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza. Iată mesajul postat de artist in Stiri Mondene

Din «Poveste» a rămas «O veste»: De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.  Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.
Există dragoste după iubire.
Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme
”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza. Iată mesajul postat de artist in Stiri Mondene

Cei doi s-au întâlnit chiar pe stradă, s-au plăcut încă din prima clipă, au început să vorbească pe Facebook și, mai apoi, au ajuns să formeze o familie, în adevăratul sens al cuvântului. „Îi mulţumesc că m-a aşteptat 12 ani. Atât este diferenţa de vârstă dintre noi. Nu ştiam cine e când ne-am cunoscut. Am aflat abia după o lună că este solistul trupei Vunk. Când mi-a spus «iubire», am ştiut că el este alesul. Este cel mai bun tată. Îi cântă fetiţei, îi mormăie, ne încântă. Atunci când ne privim, ne spunem cele mai frumoase cuvinte”, declara Eliza în urmă cu ceva timp…

Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza. Iată mesajul postat de artist in Stiri Mondene

Sursa

 

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed