Cornel Pasat este foarte dezamagit de fosta iubita. Iata cu ce l-a deranjat Oana Roman pe dansator!

3055

Cornel Păsat este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România. În aceeași măsură este și un bărbat foarte discret. Mai ales de când nu mai este într-o relație cu Oana Roman.

Chiar dacă este o fire discretă, Păsat nu a putut să nu ia atitudine atunci când a auzit că Oana a spus că ei doi s-ar fi despărțit pentru că el nu își dorea copii.

Fiica fostului premier și Cornel Păsat au fost într-o relație timp de șapte ani.

Dansatorul a fost vizibil deranjat de declarațiile Oanei la adresa lui și a încercat să își spună punctul de vedere.

„Motivul despărțirii nu a fost legat de faptul că eu mi-am dorit o familie sau a intervenit între noi Bianca, actuala mea soție! Nu, Oana știe foarte bine de ce ne-am separat atunci. În șapte ani de relație, cât am avut noi, s-au acumulat multe și, pur și simplu, la un moment dat, totul se consumase între noi!

Nu vreau să mai dezgrop morții după atâta timp, mi se pare absurd și fără sens. Însă, atât vreau să spun, odată cu trecerea timpului, oamenii mai uită anumite lucruri și le interpretează cum vor ei în funcție, probabil de datele actuale ale problemelor lor! În fine, când fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atât eu, cât și Oana nu am vorbit deloc despre asemenea povești”, a declarat Cornel Păsat, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

Cornel Păsat a fost foarte dezamăgit de atitudinea Oanei Roman

„Declarația Oanei la adresa mea, sincer, m-a surprins și mi s-a părut extrem de deplasată! Nu poate să spună așa ceva, a avut o atitudine total nejustificată. E adevărat, de-a lungul timpului, ea a mai avut răutăți la adresa Biancăi, dar totuși nu înțeleg ce a determinat-o să facă acum asemenea afirmații, e uluitor! E adevărat că mi-am dorit dintotdeauna o familie și îmi doresc în continuare, dar nu am niciun stres. O să vină probabil și un copil în viața mea și a Biancăi atunci când o vrea Dumnezeu! Nu înțeleg însă problemele Oanei cu mine după atâta timp, în condițiile în care are motive mult mai grave de îngrijorare în căsnicia ei…”, a mai declarat Păsat.

 

Sursa: wowbiz.ro