HomeStiri Cornelia Patrichi: „Încă nu m-am obişnuit cu ideea că el a plecat de lângă mine.”

Cornelia Patrichi: „Încă nu m-am obişnuit cu ideea că el a plecat de lângă mine.”

autor Elena Yvette
597 views 1 minute timp de citit

La aproximativ două luni de la trecerea în nefiinţă a regretatului actor Cornel Patrichi, se pare că soţia acestuia, fosta balerină Cornelia Patrichi, reuşeşte cu greu să se împace cu ideea morţii acestuia. Într-un interviu oferit unei reviste locale, soţia sa a mărturisit cât de greu i-a fost anul acesta de sărbători, fără prezenţa iubitului său soţ. 

patrichi-nevasta-0

“E greu, foarte greu, fara barbatul meu. Inca nu m-am obisnuit cu ideea ca el a plecat de langa mine, mereu am  tendinta de a ma duce sa ii pregatesc cafeaua de dimineata. De Paste, mi-a fost si mai dificil, pentru ca noi faceam totul in cuplu. Pastram traditiile, mergeam la biserica si chiar ma ajuta la bucatarie. Acum, totul era pustiu fara el si… ingrozitor. Nu am putut sa ma bucur de nimic, dimpotriva, m-am gandit la Cornel incontinuu si am plans! Am avut puterea doar sa ma duc sa iau lumina de la preot si, apoi, sa merg la cimitir, sa ii aprind o lumanare si sa ma rog pentru sufletul sotului meu”, a mărturisit soţia actorului.

Se pare că, la scurt timp după sărbători, Cornelia a plecat a fiul său în Italia, pentru a mai putea uita de toată durerea sufletească şi de singurătate.

 “Vreau sa fiu cu baiatul meu, asa imi va fi, poate, un pic mai usor. Daca stau acasa, ma gandesc doar la Cornel si mi se rupe sufletul de durere”a mai completat doamna Cornelia.

Sursa photo: 1616.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..