HomeStiri Mondene Cosmina Păsărin nu își dorește copil: „Este şi puţin ciudat”

Cosmina Păsărin nu își dorește copil: „Este şi puţin ciudat”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Cosmina Pasarin in Stiri Mondene

Cosmina Păsărin nu are de la o vreme partener, se axează pe carieră și preferă să nu își facă planuri pentru întemeierea unei familii, ce puțin nu deocamdată.

Cosmina Pasarin in Stiri Mondene

Frumoasa brunetă a oferit un interviu în cadrul emisiunii TV Star Matinal, de la Antena Stars, unde a făcut dezvăluiri în privința acestui subiect delicat. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu își dorește să aibă un copil în viitorul apropiat.

„Este şi puţin ciudat pentru că nu poţi, spre exemplu, în luna a șasea de sarcină, să mergi să mai prezinți evenimente. Ar însemna să iau o pauză foarte mare pe care nu mi-o permit. Prefer să mai stau singură până când va veni persoana potrivită. (…) Am două laturi, una foarte sensibilă şi una care mă face să par cum aţi zis voi. Sunt foarte sensibilă şi cred foarte mult în dragoste, în oamenii potriviți. Cred în ideea de familie, dar nu am făcut un scop din acest lucru”, a mărturisit Cosmina Păsărin.

Totodată, vedeta a spus, în cadrul aceleiași emisiuni TV, și cum anume reușește să își mențină silueta de invidiat. Aceasta acordă atenție alimentației și are o viață activă.

„Mănânc de toate, dar am grijă să fie în porţii mici, nu vă gândiţi că sunt foarte mici. Fac sport acasă, dar nu apuc să fac tot timpul. Am avut o perioadă destul de plină în evenimente, am fost la Sinaia, la Iaşi, la Arad, după astfel de evenimente sunt destul de obosită. Am norocul de a trece prin mai multe zone”, a adăugat aceasta…

Cosmina Păsărin are 37 de ani, iar la 19 ani a participat ca ispită în emisiunea Vara ispitelor, fapt care i-a adus notorietate, iar de atunci este în atenția presei mondene. Ulterior, a pozat în reviste pentru adulți și a lucrat pe la diverse posturi TV. Aceasta a avut și câteva roluri mărunte în diverse producții cinematografice.

Sursă: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed