Home Stiri Costin Gheorghe, de la Exatlon, și-a emoționat până la lacrimi mama

Costin Gheorghe, de la Exatlon, și-a emoționat până la lacrimi mama

autor Negriu Elena
276 vizualizari

Costin Gheorghe, în vârstă de 30 de ani, este de profesie fotbalist; acesta este totodată și fratele mai mic al cunoscutei cântărețe Elena Gheorghe (33 de ani) și este participant la Exatlon. Mai exact, la Exatlon acesta face parte din echipa Faimoșii.

În urmă cu câteva zile, cei din echipa Faimoșii de la Exatlon au primit ca recompensă, în urma faptului că au câștigat o probă importantă în cadrul competiției Exatlon, poze în care apar cei dragi, moment care a fost extrem de emoționant pentru ei, dar și pentru apropiații lor rămași acasă, întrucât, la vederea fotografiilor, toată lumea a izbucnit în lacrimi.

Acest lucru s-a întâmplat și cu mama lui Costin de la Exatlon, care nu s-a putut abține și a vărsat lacrimi când a urmărit la televizor momentul respectiv în care acesta a primit fotografia în care apărea fetița sa, pe nume Ema.

Deși este o fire puternică și nu se lasă impresionat ușor, Costin de la Exatlon ne-a arătat și latura sa sensibilă, acesta iubindu-și enorm fetița, de care îi este foarte dor, având în vedere faptul că filmările pentru Exatlon au loc în Republica Dominicană, unde toți concurenții s-au mutat temporar, până la încheierea competiției. Astfel, scena emoționantă în care a apărut Costin de la Exatlon a fost în prim-plan.  Mama lui Costin de la Exatlon, Mărioara Gheorghe, a făcut declarații despre ce a simțit când și-a vazăut fiul în acele circumstanțe în care i-au dat lacrimile: „L-aş pupa şi i-aş spune că sunt cea mai mândră mamă!”.

„Nu vă imaginați ce emoții am când îmi văd copilul pe traseu. Sunt mândră de el şi mă rog la Dumnezeu să-l protejeze şi să se descurce la fel ca până acum. Ştiam că am un fiu ambiţios, puternic, determinat, care ştie exact ce vrea. Atât eu cât şi tatăl, surorile, copilul şi nepoţii lui îl încurajăm, îi transmitem toate gândurile bune şi dragostea. Îmi pare rău că nu pot să vorbesc cu el să-i spun că eu şi tatăl lui suntem cei mai fericiţi şi mândri părinţi”, a adăugat Mărioara Gheorghe, mama lui Costin de la Exatlon

„Când l-am văzut cum plângea în hohote când se uita la poza cu fetiţa lui, am plâns şi eu. Sunt mamă şi ştiu cât sunt de tristă şi îngrijorată, dacă, din diverse motive, nu pot să vorbesc câteva zile cu copiii mei. A plâns şi soţul meu lângă mine, pe canapea. Nu am avut cum să ne abţinem. A fost un moment greu de descris în cuvinte. Oricum, am un băiat deosebit, cu suflet nobil, care ştie exact când să fie puternic, dar şi când să lase emoţiile la suprafaţă. Dacă ar fi aici, l-aş îmbrăţişa, l-aş pupa şi i-aş spune că sunt cea mai mândră mamă. Atât de el cât şi de fetele mele, Ana şi Elena!”, a conchis mama lui Costin de la Exatlon.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies