HomeStiri Mondene Cove a mărturisit pe cine preferă dintre Adela Popescu și Andreea Marin

Cove a mărturisit pe cine preferă dintre Adela Popescu și Andreea Marin

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 818 views
Cove a marturisit pe cine prefera dintre Adela Popescu si Andreea Marin
Cove a făcut echipa foarte bună cu Adela Popescu dar și cu Andreea MarinAcesta are numai cuvinte de laudă la adresa celor două vedete.
În urmă cu un an, Gabriel Coveșeanu a rupt contractul cu ProTv, iar gurile rele au spus  de vină ar fi chiar fosta lui colegă de platou, Adela Popescu.
Cove este un bărbat foarte asumat și sincer și a vrut  lămurească toate aceste speculații neadevărate.
„Nu există absolut niciun sâmbure de adevăr. Eu și Adela am fost buni prieteni și am rămas buni prieteni. Adela este o femeie minunată. Chiar îi urez la mulți ani, doar ce a fost ziua ei (8 octombrie). Este o colegă de prezentare tonică, implicată, alături de care m-am simțit foarte bine”, a declarat Gabriel Coveșeanu, pentru Fanatik.ro.
Cove a marturisit pe cine prefera dintre Adela Popescu si Andreea Marin
În urmă cu ceva timpinvitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cove a fost întrebat cu care dintre cele două dive ar vrea  joace în filmul „Laguna Albastră„.
„Primul impuls ar fi să mă duc cu Adela Popescu. Dar ea are copii mulți, fac gălăgie, nu ai cum să mergi singur cu Adela Popescu. (…) Cu Andreea Marin ar fi ceva”, a spus prezentatorul tv.
Nici despre Andreea Marin nu are amintiri neplăcuteDimpotrivă, Cove o consideră un exemplu și parte din dezvoltarea lui profesională.
„Andreea Marin a fost și rămâne pentru mine un prieten. Este o femeie pe care o apreciez foarte mult, un adevărat profesionist de televiziune, un om în umbră căruia m-am bucurat să mă aflu. Pentru că am învățat enorm, m-am dezvoltat. Am furat meserie și am simțit tot timpul că am un sprijin. De greu, nu a fost greu, când am stabilit că vreau să am traseul meu. Pentru mine, să lucrez cu Andreea a fost o bucurie și o onoare”, a mai declarat Cove.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed