Cove, dezamăgit de felul în care televiziunea este văzută în prezent

Share

Împreună cu Andreea Marin, Cove a prezentat emisiunea „Surprize, Surprize”, motiv pentru care este considerat ca făcând parte din „epoca de aur” a televiziunii.

„Televiziunea nu mai poate să facă astăzi ce făcea atunci, pentru că emisiunile de televiziune, la momentul ăla, și, mai ales, o emisiune gen «Surprize, Surprize», care avea, cumva, de toate, era o emisiune de suflet, în primul rând”, a spus Cove pentru Cancan News.

„Vedeam acolo reîntâlniri emoționante, vedeam cazuri sociale, oameni ce treceau prin tot felul de probleme și vedeam, tot acolo, o solidaritate foarte mare a celorlalți care întindeau o mână de ajutor oamenilor aflați în nevoie. Ei bine, solidaritatea asta, pe parcurs, s-a pierdut, o mai regăsim, poate acum, pe alocuri.

Cumva, lucrurile astea s-au pierdut. Impactul pe care media îl avea la momentul ăla – dacă dădeai o informație la televizor, lumea o lua de bună total, adică nu exista…«Domne, așa e, au spus la televizor!» Deci nu se punea la îndoială, pe când astăzi, trăim o perioadă în care punem la îndoială aproape totul, uneori nu știm pe cine să credem!”, a mai declarat acesta.

Cove a plecat la Prima TV

„Pe Diana am cunoscut-o în urmă cu mulți ani, când eram la Prima TV, am și fost invitat într-o emisiune pe care o făcea ea la momentul acela, emisiune în care ea gătea. Am descoperit atunci că suntem pe aceeași lungime de undă. Nu ne gândeam că vom ajungem să lucrăm împreună, cu toate că ne doream lucrul acesta. Iată! De azi, sunt acolo.

Eu sunt convins că vom reuși, eu și Diana Bart, noua mea colegă, să îi cucerim pe telespectatori și să le aducem în fiecare seară informații plăcute, utile, mondene despre noi și despre alții. În viață, sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prietenă a mea, viața este plină de «Surprize, surprize». Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu, vine un moment când o iei pe un alt drum”, a spus Cove pentru cei de la click.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news