Home Stiri Cove va fi gazda unei noi emisiuni. Prezentatorul Tv este entuziasmat de ceea ce va urma

Cove va fi gazda unei noi emisiuni. Prezentatorul Tv este entuziasmat de ceea ce va urma

autor Bodnar Anca
270 views 2 minute timp de citit
  • Un nou quiz show va sparge audiențele. Cove va fi cel care îl va prezenta
  • Aceste emisiuni au început să prindă și mai mult teren odată cu implicarea lui Dan Negru în proiectul difizat pe Kanal D
  • Cove a vorbit entuziasmat de noua emisiune pe care o va prezenta

În ultima vreme, quitz show-urile au prins din ce în ce mai mult teren și în România, motiv pentru care realizatorii Tv au început să pună din ce în ce mai mult accentul pe astfel de formate de televiziune.

Cove va prezenta un quiz show

Prima Tv își dorește să intre în rândul posturilor Tv care difuzează emisiuni de tipul quiz show.

Cove a fost ales pentru a fi prezentatorul noului format de show Tv, și a acceptat din prima această provocare, cu zâmbetul pe buze.

Gabriel Coveșeanu revine pe micile ecrane în forță, iar fanii lui abia așteaptă să îl revadă.

Prezentatorul Tv este entuziasmat și dornic de a începe acest nou proiect, motiv pentru care a ales să vorbească despre acest aspect.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit.

Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi”, a declarat Cove pentru Fanatik.

Cove a luat o mica vacanță, binemeritată, iar acum este gata să intre din nou în casele telespectatorilor prin intermediul micilor ecrane.

Când va fi difuzată noua emisiune?

Încă nu există date clare cu privire la acest lucru, însă se știe faptul că emisiunea „Primii câștigă” va fi una interactivă, în care telespectatorii vor putea răspunde întrebărilor din cadrul show-ului televizat difuzat în direct prin intermediul unei aplicații de pe telefonul mobil, lucru ce va atrage, cu siguranță, foarte mulți telespectatori, indiferent de vârstă.

Acest concept nou este din ce în ce mai popular pe plan international, și se pare că a câștigat teren și la noi în țară. O emisiune Tv de acest gen nu doar că aduce milioane de oameni în fața micilor ecrane, ci îi și încurajează să participle direct prin device-uri mobile, iar astfel se formează o legătură mult mai strânsă între prezentator și telespectatori.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies