Home Stiri Cove vorbește despre relația cu Diana Bart, noua lui colegă de la Prima TV

Cove vorbește despre relația cu Diana Bart, noua lui colegă de la Prima TV

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 630 views 2 minute timp de citit

Deși a plecat de la PRO TV, Cove nu a plecat și din televiziune. Acesta a semnat cu Prima TV, postul cu care a mai colaborat și în trecut, și urmează să facă echipă cu Diana Bart, fosta lui colegă.

„Pe Diana am cunoscut-o în urmă cu mulți ani, când eram la Prima TV, am și fost invitat într-o emisiune pe care o făcea ea la momentul acela, emisiune în care ea gătea. Am descoperit atunci că suntem pe aceeași lungime de undă. Nu ne gândeam că vom ajungem să lucrăm împreună, cu toate că ne doream lucrul acesta. Iată! De azi, sunt acolo.

Eu sunt convins că vom reuși, eu și Diana Bart, noua mea colegă, să îi cucerim pe telespectatori și să le aducem în fiecare seară informații plăcute, utile, mondene despre noi și despre alții. În viață, sunt tot felul de momente, cum spunea o mai veche prietenă a mea, viața este plină de «Surprize, surprize». Nu trebuie neapărat să fie un motiv anume să te facă să te schimbi, să faci o schimbare. Pur și simplu, vine un moment când o iei pe un alt drum”, a spus Cove pentru cei de la click.ro.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzaţie. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară, să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă”, a mărturisit acesta pentru paginademedia.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies