HomeStiri Mondene Cristi Borcea, noi declarații despre otrăvirea cu mercur: „Mi-a dat să lase amintire”

Cristi Borcea, noi declarații despre otrăvirea cu mercur: „Mi-a dat să lase amintire”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Cristi-Borcea-noi-declaratii-despre-otravirea-cu-mercur-„Mi-a-dat-sa-lase-amintire-3.jpg

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristi Borcea a trebuit să răspundă, la fel ca invitații dinaintea sa, unor întrebări inconfortabile. Una dintre ele a fost legată de evenimentul desfășurat în urmă cu mai mulți ani, când cineva a încercat să îl otrăvească pe el, dar și pe Mihaela, cu mercur.

Cristi Borcea, noi declarații despre otrăvirea cu mercur „Mi-a dat să lase amintire” in Stiri Mondene

În urmă cu mai mult de un deceniu, fosta lui soție, Mihaela Borcea, a spus presei că ea și omul de afaceri au fost otrăviți cu mercur, iar totul a ieșit la iveală în urma unor analize. „Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu, de două ori. Am văzut, cu stupoare, că toate organele erau afectate: inima, creier, sângele era otrăvit – adică mă duceam clar pe un drum de pe care nu mă mai întorceam”, declarase Mihaela la vremea respectivă.

Cristi Borcea, noi declarații despre otrăvirea cu mercur „Mi-a dat să lase amintire” in Stiri Mondene

Investigațiile au continuat și au decis să apeleze la ajutorul medicilor din State, pentru a reuși să rezolve această problemă extrem de gravă. În acea perioadă, Cristi Borcea începea să fie cercetat penal, lucru ce i-a făcut pe toți să creadă că ceea ce i se întâmplă nu este adevărat, ci măsluit, pentru a putea scăpa de pedeapsa pe care urma să o primească.

Cristi Borcea, noi declarații despre otrăvirea cu mercur „Mi-a dat să lase amintire” in Stiri Mondene

Acum, după mai bine de zece ani, în cadrul emisiunii 40 de întrebări, Cristi Borcea a vorbit despre otrăvirea sa cu argint-viu.
„Și în momentul de față iau tratament pentru mercur. Am fost peste tot, nu numai în America. În 2011, am fost achitat în dosar, nu condamnat. Nu aveam de ce să spun asta. Cu mercurul mă chinui de 20 de ani, sigur, așa zic eu; una pe care am făcut-o să sufere, i-am distrus tinerețea, viitorul, ceva, m-o fi «executat», pentru că altfel nu pot să-mi explic. Eu știu ce mi-a dat? Mi-a dat să lase amintire”, a declarat milionarul…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed