Home Stiri Cristi Borcea o vrea pe Bianca Drăgușanu?

Cristi Borcea o vrea pe Bianca Drăgușanu?

autor Buinoschi Andreea
251 vizualizari

Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul unei emisiuni televizate și a trebuit să răspundă mai multor curiozități. La un moment dat, aceasta a fost rugată să spună dacă a existat un bărbat cunoscut în showbizul românesc ce, la un moment dat, i-a făcut avansuri, dar fără niciun rezultat.

„Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?”, a întrebat Bursucu. „E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici, că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a răspuns femeia de afaceri în cadrul emisiunii Teo Show.

„Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, a spus Bianca despre Cristi Borcea, în momentul în care era căsătorită cu Victor Slav.

De curând, creatoarea de modă a declarat că a fost invitată să se numere printre concurenții Survivor, dar a refuzat din cauza stilului de viață pe care ar fi trebuit să îl adopte.

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile TV. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu.

Am fost invitată la «Survivor» ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani, și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos? Aș spune «Da» unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, a spus fosta prezentatoare pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies