HomeStiri Mondene Cristi Borcea, tatăl a nouă copii! Valentina Pelinel a născut gemene

Cristi Borcea, tatăl a nouă copii! Valentina Pelinel a născut gemene

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/Valentina-Pelinel.jpg

Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, a născut chiar pe 1 martie 2019 gemene perfect sănătoase. Astfel, soțul său, Cristi Borcea (49 de ani), fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo, a devenit tată pentru a noua oară.

Valentina Pelinel in Stiri Mondene

Fetițele au fost aduse pe lume la o clinică privată din București și au primit nota zece la naștere, iar medicii sub îngrijirea cărora a fost Valentina sunt aceiași la care a apelat și la prima naștere. Tatăl lor nu a putut fi prezent la acest moment deosebit, întrucât se află la închisoare.

Cristi Borcea s-a ocupat de toate cheltuielile, asigurându-i soției sale tot confortul și luxul. „El s-a ocupat de tot la clinica privată. A ales salonul de lux, a optat pentru două pătuțuri, pentru lenjeria cea mai scumpă și, firește, pentru a avea două asistente personale, lucru care pare să îl fi costat în jur de 10.000 de euro”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

În urmă cu câteva săptămâni, Valentina Pelinel a dezvăluit într-o emisiune TV ce nume vor purta micuțele: „Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”. Recent, Valentina a postat pe pagina sa de Instagram și care vor fi celelalte prenume ale fetițelor. Acestea se vor mai numi Indira și Rania.

Afaceristul a avut parte de șapte luni de libertate pe care le-a petrecut cu familia, după care a intrat din nou la închisoare. Pe 17 ianuarie, Valentina, soția lui, i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei lui de naștere: „Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl respect și îl admir. La mulți ani, iubirea mea!”.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt împreună de peste cinci ani, mai au împreună un băiețel, Milan, care s-a născut în 2016, iar la sfârșitul lunii septembrie 2018 și-au unit destinele într-o biserică din Ungaria. Cristi Borcea mai are șase copii cu trei femei, dintre care cu două a fost căsătorit…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed