HomeStiri Mondene Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 909 views
Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV in Stiri Mondene

După mulți ani de activitate în domeniul televiziunii, prezentatorul Cristi Brancu și-a mutat întreaga activitate în mediul online. Prin intermediul aplicației YouTube, acesta le vorbește, în continuare, celor peste 40.000 de abonați.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, Brancu le-a spus celor de la Ciao.ro cum se simte și ce înseamnă această schimbare pentru el: „Spectrul crizei care abia a început a schimbat multe în toate televiziunile din România. Atâtea proiecte de anvergură s-au întrerupt sau nu se vor mai face. Bugetele s-au schimbat fundamental. A fost o emisiune-fanion a stației vreme de 13 ani și numai spectrul crizei generate de pandemie a decis această pauză lungă. Am aproape 30 de ani de media, așa că decizia a fost acceptată și înțeleasă de ambele părți. Speculațiile legate de vârsta prezentatorilor este hilară și neadevărată, puteți verifica acest lucru. Fiecare business are un plan de afaceri pentru fiecare moment. Restul sunt sentimentalisme și imaturități”.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV in Stiri Mondene

Cu toate acestea, există și o veste foarte bună. Fanii lui Cristi îl vor vedea pe micile ecrane chiar din toamnă: „Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem întâlni într-un alt proiect viabil”.

Cristi Brancu a rămas fără emisiunea de la TV in Stiri Mondene

În urmă cu mai mult timp, prezentatorul a dat un interviu pentru dcnews.ro și a vorbit despre satisfacția pe care o are datorită domeniului în care activează. Întrebat ce ar fi făcut dacă nu ar fi lucrat în televiziune, acesta a răspuns: „Imaginați-vă că, acum câteva zile, când Cristi Borcea a fost eliberat, am simțit plăcerea să pun mâna pe microfon și să îi iau primul interviu, alături de Valentina, în direct, la știri. Dacă văd un subiect, nu ezit să-l fotografiez, să-l filmez. Sunt de 27 de ani jurnalist și nu mi-am pierdut plăcerea. Dacă nu ar fi televiziune, ar fi online și ador să mă «joc» acum cu canalul de YouTube Cristi Brancu, care crește rapid. Și dacă sunt evenimente de prezentat, cu mare drag”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed