Home Stiri Cristi Brancu, dezvăluiri incendiare despre divorțul Larisei și al lui Alin Oprea

Cristi Brancu, dezvăluiri incendiare despre divorțul Larisei și al lui Alin Oprea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 739 views 2 minute timp de citit

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Larisa și Alin Oprea au decis să pună punct căsniciei de 22 de ani. De vină este chiar amanta acestuia, o bună prietenă de familie. Cu toate acestea, se pare că jurnalistul Cristi Brancu are o altă părere și a făcut publice informații legate de adevăratul motiv al separării celor doi.

Divorțul acestora urma să se întâmple în fața unui notar, dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așadar, procesul s-a mutat la tribunal, deoarece Larisa a vrut să păstreze numele de familie al lui Alin, iar bărbatul nu a fost de acord. Din cauza acestui lucru, nici copiii săi nu mai țin legătura cu el și au decis să îl excludă din viața lor.

Conform declarațiilor lui Alin, problemele din cuplu au apărut încă din momentul în care Larisa Oprea a plecat la Londra împreună cu cei doi copii, Melissa și Adrian. Bărbatul s-a apărat și el, spunând că, de fapt, situația nu stă așa cum spune viitoarea fostă soție și că el nu a avut probleme cu băutura, acesta fiind încă unul dintre motivele invocate de Larisa.

În urmă cu puțin timp, Cristi Brancu a făcut niște declarații despre divorțul momentului și și-a motivat și convingerile.

„Tot aud oamenii zicând că din cauza Larisei s-a despărțit trupa Talisman. Alin este major, vaccinat… Eu am lucrat doi ani cu ei, pentru că Alin a fost organizatorul festivalului de la Amara și eu am fost prezentator. Am stat cu ei ore întregi. Larisa era mâna dreaptă a lui Alin în tot ceea ce însemna organizarea. Larisa și cu Alin au făcut echipă ani buni, spre binele familiei, al copiilor, al businessului lor. La un moment dat, Larisa a decis să plece…

Din câte am auzit, Alin a ajutat-o pe Larisa într-o anumită situație de viață, când ea a avut o problemă și el i-a fost alături. De la un moment încolo, faptul că ea a plecat a arătat că există niște neînțelegeri. Ideal, din punctul meu de vedere, era ca această relație să se încheiei înainte ca Alin să apară cu altă femeie”.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies