Home Stiri Cristi Brancu și Teo Trandafir, colaborare inedită

Cristi Brancu și Teo Trandafir, colaborare inedită

autor Buinoschi Andreea
340 vizualizari

După ce Cristi Brancu a rămas fără emisiunea pe care o prezenta la Antena Stars, acesta a semnat cu cei de la Kanal D și va avea o nouă emisiune, împreună cu Teo Trandafir. Prezentatorul a recunoscut faptul că el și Teo se știu de 25 de ani, dar nu au vorbit foarte mult și acest proiect îi va ajuta să se apropie.

„Teoria chibritului e o expresie născută acum 75 de ani de marele filozof Nae Ionescu care, în timpul unei dizertații pentru doctorat, a explicat viața omului, făcând teoria chibritului – cum se aprinde, din ce e făcut etc. Așa s-a născut ideea! Ce e «TEOria chibritului»? O discuție despre totul, pornind de la lucruri mici sau banale la idei și emoții uriașe.

Eu sunt cel care o provoc pe Teo. Îi ofer subiectele, amuzante sau jenante, ale zilei și ajungem mereu să spunem lumii ceva despre viață, adeseori simpatic, dar întotdeauna cu miez! Nu ratați! Veți fi mai bogați!”, a declarat jurnalistul, pentru cei de la Click!.

Mai mult decât atât, Cristi Brancu a recunoscut faptul că, în urmă cu mai mulți ani, acesta a supărat-o destul de rău pe vedeta Kanal D, dar, în prezent, relația lor este foarte bună.

„Este o surpriză a acestui an! Cu Teo Trandafir am vorbit de două ori în 25 de ani – niște subiecte de doi bani au înfuriat-o acum foarte mulți ani și ea e om serios – când un om o face să nu se simtă bine, e consecventă și îl ține departe.

O invitație la emisiunea ei a făcut să ne dăm seama cât de mult ne potrivim ca gânduri, experiențe, valori, amintiri și de aici s-a născut un gen de comunicare aproape neverosimil, parcă vorbim de o viață. Cu Teo vorbim aceeași limbă. Există deja un show cu noi doi – online! La TV, are o echipă închegată pe care o prețuiesc și o respect în integralitatea ei”, a mai spus Cristi…

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies