Home Stiri Cristi Mitrea, dezvăluiri despre relația „toxică” pe care a avut-o cu Andreea Mantea: „Eu nu cred că ești mamă”

Cristi Mitrea, dezvăluiri despre relația „toxică” pe care a avut-o cu Andreea Mantea: „Eu nu cred că ești mamă”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 798 views 2 minute timp de citit

Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea, s-a numărat printre invitații lui Cătălin Măruță. Acesta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Mantea, dar și despre motivul pentru care au existat neînțelegeri legate de copilul lor, David.

„Povestea e alta, am fost la Burlăcița, problema e că nu am mai vrut să plec acasă. Mie îmi place să câștig oriunde m-ai pune.

Nu știu să răspund la întrebarea «de ce?». Eu nu pot să stau într-un anume mediu. Nu sunt liniștit. Suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, habar nu am. Nu reușim să o ducem până la capăt.

Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fals 70%. Nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după a fost real. Dar, când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie.

Răspunsul la «nu ți l-ai dorit» (…) este că alesesem să termin relația. Eram plecat demult și, într-o zi, am primit un mesaj în care mi s-a transmis că Andreea era însărcinată și că, indiferent de ce s-a întâmplat între noi, ea păstrează copilul. 6-7 luni am fost împreună, luni în care nu am discutat despre a avea un copil.

Eu am considerat că e musai ca lucrurile astea să se facă din dragoste și de comun acord. Da, [am iubit-o pe Andreea]. Eu n-am crezut mult timp [că era însărcinată]. Am crezut că e o încercare de a mă aduce înapoi. (…).

După aceea, știind istoria noastră, știind modul de funcționare a creșterii unui copil care stă ba la mamă, ba la tată, cum să spun, trebuie să fiu eu bine cu mine ca să am ce să-i transmit copilului. Nu mi-aș dori să crească copilul într-un mediu cu o energie foarte proastă, în care sunt certuri, discuții, tonuri ridicate. Relația cu Andreea a fost cu de toate, și cu bune și cu… toxică. Nu există nu am vrut [să fiu trecut pe certificat]. Nimeni nu m-a întrebat. N-am avut discuția, aveam o comunicare întreruptă. Eu nu cred că ești mamă sau tată dacă e scrisă titulatura aceea”, a spus sportivul în cadrul podcast-ului lui Măruță.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies