HomeStiri Cristi Mitrea s-a dat de gol. Iată cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Mantea! Fanii au reacționat imediat

Cristi Mitrea s-a dat de gol. Iată cum se înțelege, de fapt, cu Andreea Mantea! Fanii au reacționat imediat

autor Negriu Elena
716 views 2 minute timp de citit

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut, recent, un schimb de replici savuroase pe contul ei de Facebook, fapt ce a stârnit imediat reacții din partea fanilor, mulți dintre aceștia sperând la o împăcare între cei doi.

Aceștia au avut o relație tumultuoasă ce nu a durat prea mult, despărțirea lor având loc la scurt timp după ce copilul lor, David, venise pe lume. Având în vedere circumstanțele, a planat mereu o incertitudine asupra modului în care se înțeleg în prezent frumoasa brunetă și fostul ei iubit, existând zvonuri conform cărora nu se mai pot înțelege cu niciun chip după ce au pornit pe drumuri separate în viață.

Cristi Mitrea s-a dat însă de gol prin mesajul pe care l-a lăsat pe Facebook-ul Andreei Mantea, iar răspunsul acesteia a atras atenția fanilor, toată lumea putând observa că cei doi se înțeleg foarte bine și, cu toate că nu mai sunt împreună, ambii îi acordă copilului lor toată atenția necesară.

„Rupi și pe versuri, mai nou, mamă :))”, a comentat Cristi Mitrea la o postare a Andreei Mantea.

„Aveam și continuare, dar… am zis să nu atrag atenția! Adică să nu excelez chiar în toate! Vrei să ți-o zic???”,  i-a răspuns aceasta.

„Hai acasă, mama. Scoatem un minivolum. Ești top!”, i-a mai scris Cristi Mitrea.

În urma acestui schimb de replici, a devenit evident pentru toată lumea că cei doi foști iubiți se înțeleg extrem de bine, lăsând loc de presupuneri dacă s-au împăcat ori dacă au de gând să facă acest lucru în viitorul apropiat.

Niciunul dintre cei doi nu și-a exprimat însă părerea cu privire la acest subiect, cel al unei posibile împăcări, amândoi fiind pe cât se poate de discreți în această privință. Cu toate acestea, o mulțime de fani încă speră ca aceștia să își mai dea o șansă și să reia povestea de dragoste…

Andreea Mantea se consideră o femeie împlinită de când i-a dat naștere lui David. Prezentatoarea de la Kanal D nu s-a mai afișat în mod oficial cu niciun bărbat după ce s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Aceasta se concentrează foarte mult pe creșterea lui David și se preocupă și de carieră, pe planul profesional mergându-i cum nu se poate mai bine.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..