HomeFără categorie Cristian Boureanu nu mai gândeşte limpede. A mai „primit” un dosar penal!

Cristian Boureanu nu mai gândeşte limpede. A mai „primit” un dosar penal!

autor Elena Yvette
722 views 2 minute timp de citit

Cristian Boureanu, fost deputat, pare că nu mai gândeşte limpede.

Cristian Boureanu nu mai gândeşte limpede

După ce cu câteva luni în urmă s-a certat cu fiica lui ca la uşa cortului, acum a lovit un poliţist în trafic. În noaptea de joi spre vineri, un echipaj de poliţie a oprit pentru un control de rutină maşina în care se afla Cristian Boureanu. Acesta din urmă, care se afla pe bancheta din dreapta, a fost foarte deranjat că poliţia a solicitat documentele şoferului, şi s-a transformat. A devenit recalcitrant, a început să amenințe şi să înjure poliţiştii.

În momentul în care poliţistul i-a cerut lui Boureanu să se liniştească, acesta l-a lovit pe unul dintre oamenii legii în zona inghinală.

„În jurul orelor 1:30, un echipaj de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control, pe Bulevardul Aviatorilor, un autoturism în care se aflau trei persoane. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii şi ameninţări poliţiştilor. La solicitarea poliţiştilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un poliţist cu piciorul în zona inghinală şi i-a fost prinsă mâna în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”.
Faimosul poliţist, Marian Godină, îşi da şi el cu părerea despre situaţia lui Boureanu, şi nu par a fi veşti bune…

Cristian Boureanu nu mai gândeşte limpede 1

„Aş pune pariu că acest domn o să primească mandat de arestare pentru 30 de zile. Ar fi incredibil să nu fie aşa”, a scris Marian Godină pe pagina personală de Facebook.

 

Sursa: antena3.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed