Home Stiri Cristian Pomohaci se află în mijlocul unui nou scandal de proporții. Ce s-a întâmplat de data aceasta?

Cristian Pomohaci se află în mijlocul unui nou scandal de proporții. Ce s-a întâmplat de data aceasta?

autor Bodnar Anca
Data publicării: Data actualizării: 201 views 3 minute timp de citit
  • Cristian Pomohaci – din nou în plin scandal

  • Nimeni nu vrea să se mai asocieze cu el

Cristian Pomohaci se află din nou într-un scandal de proporții.

Ce a iscat un nou scandal?

Din cauza întâmplărilor din trecut și acuzațiilor de pedofilie ce i-au fost aduse lui Cristian Pomohaci, vicepreședintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan, l-a umilit pe fostul preot, spunând că nu vrea, sub nicio formă, să se asocieze cu acesta, având în vedere cele întâmplate.

Aceste declarații din partea oficialului au venit după ce fostul preot Cristian Pomohaci a fost invitat să cânte la un eveniment.

„Cristian Pomohaci și în opinia mea este un personaj controversat, care a fost acuzat de pedofilie, acuzație de care a scăpat datorită prescripției, dar a fost condamnat pentru evaziune fiscală și consider că trebuie să fac câteva precizări referitor la acest subiect. (…) Personal în nici un caz nu mi-aș fi dorit să apară numele lui pe afișul unui eveniment cofinanțat și de Consiliul Județean Brașov și am verificat ce s-a întâmplat în acest caz. În solicitarea de finanțare depusă de Primăria Hârseni nu apărea numele lui Cristian Pomohaci. Era scris doar spectacol folcloric. Vom transmite o adresă către Primăria Hârseni prin care ne vom exprima dezaprobarea pentru alăturarea numelui Consiliului Județean Brașov cu această persoană controversată și vom specifica în mod clar că nu vom face plata către Primaria Hârseni dacă din cofinanțarea aprobată de Consiliul Județean urmează să fie plătit onorariul lui Cristian Pomohaci.”, a postat pe Facebook vicepresedintele C.J. Brasov, Szenner Zoltan.

După scurt timp, a apărut și răspunsul lui Cristian Pomohaci.

„Stimate domnule Szenner Zoltan, va mulțumim pentru ca apreciați astfel muzica populară românească, folclorul și tradițiile poporului românesc pe care le purtăm cu drag în inimă și în fiecare loc unde suntem invitați. Vă mulțumim și pentru că exprimați părerile dumneavoastră atât de frumos. Mulțumim Primăriei Hârseni pentru invitație!”, a răspuns fostul preot.

Aceasta nefiind o întâmplare izolată, Cristian Pomohaci având parte de o mulțime de astfel de critici, acesta a făcut o declarație, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Tv „Acces Direct”.

„Eu nu sunt un artist, sunt un preot de țară. Sunt Cristian Pomohaci din Rebrișoara. Eu sunt român și un român bun la fel ar face, ca mine. La ospețe ar cantâ și s-ar veseli, iar la înmormantari ar boci. Poate că sunt un preot atipic, dar nu fac nimic să ies din relief. Toți preotii sunt bune și cu har, dar nu toți au microfonul în mână. E greu ca preot să ajungi pe scenă și să ai și curajul să privești oamenii în ochi și să le vorbești despre Hristos atunci când oamenii așteaptă altceva probabil. (…) Probabil că și azi sunt care nu mă iubesc, dar eu pe toti îi iert. (…) Nu am dușmani”, spunea, la vremea respectivă, fostul preot.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies