Home Stiri Cristiano Ronaldo, tată de gemeni. Iubita lui nu este mama copiilor

Cristiano Ronaldo, tată de gemeni. Iubita lui nu este mama copiilor

autor Elena Yvette
143 vizualizari

Unul dintre cei mai de succes fotbaliști din toate timpurile va deveni tătic de gemeni. Deși Cristiano Ronaldo are de câteva luni o relație serioasă, iubita lui nu este femeia care îi va aduce pe lume pe cei doi copii. Bărbatul a apelat pentru a doua oară la o mamă surogat.

cristiano-ronaldo-tata-de-gemeni-nu-iubita-lui-este-mama-copiilor

The Sun relatează că fotbalistul Cristiano Ronaldo va fi din nou tătic. Acesta mai are încă un băiat, iar pentru ca acesta să vină pe lume a apelat la o mamă surogat, cu toate că a avut de-a lungul timpului câteva relații stabile.

Sursa citată relatează că de această dată fotbalistul va fi tată de gemeni, cea care îi va aduce pe lume fiind și de această dată o mamă surogat, în ciuda faptului că bărbatul are o iubită, Georgiana Rodriguez. Identitatea femeii care îi poartă în pântece pe copiii lui Cristiano Ronaldo nu a fost făcută publică, dar se știe că locuiește în San Diego, America.

Chiar dacă fotbalistul preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, The Sun, care a făcut publică informația acum câteva zile, a dezvăluit că marele eveniment va avea loc „foarte curând” și se pare că, momentan, fotbalistul nu va deveni și tată de fată pentru că gemenii sunt de sex masculin.

„Cristiano și familia lui abia așteaptă nașterea celor doi băieței. Lui îi place să își țină în secret viața privată, dar le-a spus prietenilor foarte apropiați că gemenii vor veni în curând pe lume. Cristiano simte că acesta este cel mai bun moment ca băiatul lui să crească alături de alți frățiori”,  a povestit o sursa publicației The Sun…

Cristiano Ronaldo este un renumit fotbalist portughez care activează la echipa Real Madrid. Printre cele mai importante premii obținute se află Balonul de Aur și Gheata de Aur, fiecare fiind obținut de câte trei ori. Nu a fost căsătorit niciodată.

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies