HomeStiri Mondene Cristina Bălan a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei

Cristina Bălan a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 891 views
Cristina-Balan-a-vorbit-despre-cele-mai-grele-momente-din-viata-ei2 in Stiri Mondene

Cristina Bălan are doi copii diagnosticați cu sindromul Down și și-a dedicat absolut tot timpul creșterii lor, împreună cu soțul ei.

Cristina-Balan-a-vorbit-despre-cele-mai-grele-momente-din-viata-ei2 in Stiri Mondene

Nimeni nu știe faptul că vedeta s-a luptat o lungă perioadă cu depresia, în acele momente luând extrem de mult în greutate.

„Grădiniţa este o etapă nouă în viaţa noastră şi suntem mândri că am găsit o grădiniţă bună. Să fie integraţi în societate alături de ceilalţi copii. Eu ajunsesem undeva la 100 de kilograme şi mă mişcam foarte greu, nu mă puteam nici încălţa”, a povestit Cristina Bălan în cadrul unei emisiuni TV…

„În cei doi ani jumate, eu aveam norocul de a mai ieşi din casă, ea avea perioade de două săptămâni când nu ieşea din casă, din cauza depresiei. Perioada aceea de început a fost foarte grea. Nu este deloc uşor să-ţi expui viaţa. În casă eu trebuia să fiu cât se poate de pozitiv ca să-i dau şi ei energia asta ca să o ţin pe ea sus, dacă ea nu era sus, transmitea copiilor starea negativă. Am trecut pragul mai multor specialişti şi nu am găsit un medic în toată ţara care să cunoască ce înseamnă sindromul Down în toată regula. Eram cu bagajele cumva la uşă, pregătiţi să plecăm. Copiii ăştia ne-au ales cu un scop”, a completat soțul Cristinei Bălan.

in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed