Cristina Cioran, dezamăgită crunt de ce se întâmplă la malul Mării Negre

Share

Cristina Cioran a făcut o postare pe contul personal de socializare în care critică aspru ceea ce se întâmplă la malul Mării Negre.

Cristina Cioran, dezamăgită crunt de ce se întâmplă la malul Mării Negre 1

Actriţa a fost foarte dezamăgită de mizeria găsită şi a comparat plaja cu un depozit de gunoaie.

Cristina Cioran, dezamăgită crunt de ce se întâmplă la malul Mării Negre

Marea Neagră, marea mea frumoasă… wc public şi groapă de gunoi… am fost ieri pe plaja 3 papuci în Constanţa şi m-a şocat să văd mizeria, gunoaiele şi chiştoacele de pe plajă. Mi se pare ruşinos şi jenant că după ce dai 15 lei pe un şezlong să vrei să stai în propria mizerie: mucuri de ţigară peste tot pe plajă, pungi, pet-uri, resturi alimentare. De ce? Pentru că nu se dau amenzi… din câte ştiu, legea spune că tu, agent comercial, ai obligaţia să cureţi şi să aduni gunoiul de pe plajă. Se întâmplă asta? Nu! Dimpotrivă. Dezolant… pe lângă acest depozit de gunoaie care începe de la scările care duc la plajă şi până la apă, nu găseşti nicio toaletă publică. De ce? pentru că toată lumea face pipi în mare. Astfel, Marea Neagră, a ajuns acest veceu public pentru aceste zeci de mii de turişti. Recunosc faptul că atunci când merg să mă scald, încerc să întru în apă unde nu este atât de multă lume pentru că trăiesc cu impresia că întru peste ei în budă…

Asta-i România! Şi asta de ce? pentru că nu se dau amenzi! Să-i usture frăţioare, să le facă concediul mai frumos! Este inadmisibil pentru o ţară civilizată aşa ceva!”, a scris Cristina Cioran.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news