HomeStiri Mondene Cristina Cioran, mărturisiri despre noua etapă din viața ei: „Am fost șocată”

Cristina Cioran, mărturisiri despre noua etapă din viața ei: „Am fost șocată”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 742 views
screen-18.11.13[18.04.2019] in Stiri Mondene

Cristina Cioran se află de mai bine de o lună în postura de prezentatoare a emisiunii Acces Direct, în locul Simonei Gherghe, care se află în concediul de maternitate.

screen-18.11.13[18.04.2019] in Stiri Mondene

Frumoasa blondă a povestit în cadrul unui interviu cum s-a adaptat și care sunt impresiile pe care le are cu privire la această etapă nouă din viața ei.

„M-am adaptat foarte bine, foarte uşor.  Este adevărat că la început am avut mega emoţii, avem senzaţia că îmi curge transpiraţia din creştetul capului pe toată şira spinării… Nişte emoţii îngrozitoare, pentru că am intrat într-un proiect prezent de atâţia ani pe piaţă, cu un istoric consistent, un proiect foarte important şi foarte serios. Mi-era teamă să nu greşesc.

M-am bâlbâit de câteva ori, deşi eu nu mă bâlbâi şi nu mă blochez niciodată, nici pe prompter, nici în discuţii. Dar iată că, la început, am avut foarte mari emoţii pentru că eram conştientă că era un moment extrem de important”, a spus Cristina Cioran.

Aceasta a dezvăluit și cum a primit vestea că va fi noua prezentatoare a emisiunii.

„Eu eram în Italia, într-o vacanţă şi a fost o chestie foarte interesantă pentru că nu-mi mergea telefonul deloc, roaming-ul era mort. Şi eram foarte ofticată pentru că aveam foarte multă treabă, trebuia să vorbesc la telefon, aveam chestiuni importante de planificat şi nu reuşeam. Într-un final am ajuns într-un loc unde era internet şi fix în secunda în care mi s-a conectat telefonul, am fost sunată de cineva din partea «Acces Direct»”, a povestit Cristina Cioran…

„Am fost şocată pentru că a fost, efectiv, o nimereală totală. Aşa a fost să fie să ajung eu aici. În momentul în care m-a sunat şi am reuşit să vorbim, am simţit că eu voi fi aleasă. Am avut un sentiment foarte puternic că voi trece castingul şi am fost extrem de bucuroasă”, a adăugat aceasta.

Surse: spynews.ro, viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed