Home Stiri Cristina Dumitrescu sare în ajutorul Ginei Pistol din nou

Cristina Dumitrescu sare în ajutorul Ginei Pistol din nou

autor Buinoschi Andreea
224 vizualizari

Zilele trecute, Gina Pistol le-a cerut ajutorul fanilor. Proaspăta mămică a spus că țânțarii au intrat în camera micuței sale și nu știe ce să mai facă pentru a-i ține la distanță și, printre persoanele care i-au sărit în ajutor, s-a numărat și Cristina Dumitrescu, soția lui Florin Dumitrescu.

Aceasta i-a recomandat Ginei un aparat împotriva respectivelor insecte, pe lângă multe alte lucruri pe care fanii ei i le-au transmis printr-un mesaj privat.

Aceasta nu a fost prima dată când Cristina a ajutat-o pe Gina. La doar o lună de când a născut, prezentatoarea de la Antena 1 a fost criticată în mediul online deoarece a vorbit despre momentele mai puțin frumoase prin care trebuie să treacă o mamă și, atunci, Cristina a transmis un mesaj de susținere.

Realitatea nu are nevoie de poleială, iar a fi mămică, pe lângă faptul că e ceva magic, e, câteodată, greu. Am observat că multe proaspete mămici au fost criticate sau judecate pentru felul în care au născut sau pentru că au curajul să spună că sunt obosite sau că e greu. Hai să nu mai judecăm, pentru că nimeni nu știe cât de ușor sau greu îi este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni. Sunt copii care nu dorm nopțile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dințișorii… Eu nu am dormit nopțile mai bine de doi ani.

Nicio noapte dormită până dimineața. Iar ziua, aveam doi copii mici, de vârste diferite, nevoi diferite și mai și munceam de acasă. Pentru că asta fac mamele! Iubirea pentru puii noștri ne dă puteri când simțim că e greu și aripi când avem nevoie să ne ridicăm. Și nu aș fi lăsat pe nimeni să le adoarmă în locul meu, să le liniștească în locul meu, să le șteargă gurița după ce au mâncat sau să le șteargă lacrimile când plângeau.”, a scris soția lui Chef Florin Dumitrescu pe Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies