Home Stiri Cristina Dumitrescu, soţia juratului de la Antena 1, reacţionează, după ce internauţii au criticat-o pe Gina Pistol

Cristina Dumitrescu, soţia juratului de la Antena 1, reacţionează, după ce internauţii au criticat-o pe Gina Pistol

autor Mirela
1k views 3 minute timp de citit

După ce Gina Pistol a ajuns ținta criticilor în mediul online, după ce a vorbit despre părțile mai puțin ușoare ale vieții de mămică, soția lui Chef Florin Dumitrescu a reacționat pe rețelele de socializare.

Realitatea nu are nevoie de poleială, iar a fi mămică, pe lângă faptul că e ceva magic, e, câteodată, greu. Am observat că multe proaspete mămici au fost criticate sau judecate pentru felul în care au născut sau pentru că au curajul să spună că sunt obosite sau că e greu. Hai să nu mai judecăm, pentru că nimeni nu știe cât de ușor sau greu îi este unei mame, prin ce trece, ce lupte duce… Nimeni. Sunt copii care nu dorm nopțile, au un disconfort sau nu, colici sau nu, sunt foarte activi sau le dau dințișorii… Eu nu am dormit nopțile mai bine de 2 ani.

Nicio noapte dormită până dimineața. Iar ziua, aveam doi copii mici, de vârste diferite, nevoi diferite și mai și munceam de acasă. A fost ușor, credeți? Deloc. Au fost consecințe după ani de nopți nedormite? Clar! Destul de multe drumuri la Camera de Gardă… Dar ajungeam acasă și o luam de la capăt! Pentru că asta fac mamele! Iubirea pentru puii noștri ne dă puteri când simțim că e greu și aripi când avem nevoie să ne ridicăm. Și nu aș fi lăsat pe nimeni să le adoarmă în locul meu, să le liniștească în locul meu, să le șteargă gurița după ce au mâncat sau să le șteargă lacrimile când plângeau.

Și orice gângurit, zâmbet sau cuvințel rostit însemnă mai mult decât orice bucurie trăisem până atunci! A fost o perioadă magică, în care am simțit cum iubirea mă duce pe culmi, am învățat că sunt puternică ca o stâncă și că un scutecel plin sau o regurgitare pot fi chiar simpatice! ? Deși a fost și greu, știu că am făcut tot ce am putut și cât de bine am putut! Așa că, proaspete mămici și viitoare mămici, nu mai lăsați pe nimeni să vă judece, pentru că nimeni nu știe cum e, doar voi! Iar voi faceți totul cel mai bine posibil, ceea ce e minunat, e perfect, e exact ce și cât trebuie! Ma înclin în fața voastră! Sunteți minunate!”, a scris soția lui Chef Florin Dumitrescu pe Instagram.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies