Home Stiri Cristina Ich a arătat chipul băiețelului său! Cu cine seamănă mai mult acesta

Cristina Ich a arătat chipul băiețelului său! Cu cine seamănă mai mult acesta

autor Negriu Elena
258 vizualizari

Cristina Ich a adus pe lume primul său copil și al lui Alexandru Pițurcă pe data de 25 octombrie.

2

Aceasta nu a mai rezistat și le-a arătat fanilor săi o imagine cu băiețelul său, Alexandru Noah, precizând că a moștenit forma buzelor ei.

„Nu m-am putut abține. Măcar să se vadă, seamănă cu mine”, este mesajul pe care Cristina Ich l-a scris pe fotografia unde apare micuțul ei.

3

Acum, Cristina Ich este bine, dar în ziua când l-a născut pe Alexandru Noah, s-a confruntat cu depresia postnatală și a făcut o criză care i-a alertat pe medici.

Deși a dorit să țină secret acest lucru, ulterior s-a aflat.

4

Cristina Ich a avut pentru fanii săi un mesaj, după ce născuse, prin care le spunea că nu dorește să influențeze pe nimeni, dar a mărturisit că experiența nașterii a fost dificilă pentru ea.

„Nu vreau să influențez. Ce mi-am imaginat cu ce a fost e diferență cer-pământ. Alăptez, asta da.

Dar despre ce s-a întâmplat în spital nu vorbesc. Eu vă pot influența și cu asta nu e de joacă. Eu nu vreau să am pe conștiință… Vreau să mă înțelegeți.

A fost foarte greu, dificil, m-am speriat. Decizia asta vă aparține. E important că am născut, că fiu-meu e sănătos. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Gata, am născut, burta nu mai e. Experiența mea nu a fost una fericită. Când am intrat în travaliu m-am machiat, m-am dichisit.

Mi-am cerut iertare de la maică-mea: «Mamă, iartă-mă dacă te-am supărat vreodată, acum știu ce înseamnă!»”, a dezvăluit Cristina Ich…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!