Home Stiri Cristina Ich a răbufnit și a spus adevărul despre donațiile pentru Institutul Cantacuzino

Cristina Ich a răbufnit și a spus adevărul despre donațiile pentru Institutul Cantacuzino

autor Negriu Elena
411 vizualizari

Cristina Ich este implicată în scandalul momentului, după ce a fost acuzată că a fost plătită din banii strânși din donații pentru Institutul Cantacuzino.

Vedeta de pe Instagram a fost jignită dur de mulți internauți după ce a apărut în presă că, deoarece este imaginea campaniei, primește o sumă mare din donații.

2

Se pare însă că a fost o eroare de comunicare, pentru că reprezentanții Institutului nu au explicat clar de la început cum anume vor fi distribuiți banii respectivi.

Corina Vînțan, fosta purtătoare de cuvânt a Ministerului Afacerilor interne și actual director executiv al unei firme specializate în relații publice

3

și-a exprimat părerea în legătură cu acest scandal.

„Vorbim despre strângere de fonduri pentru Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino. O instituție care aparține MAPN. (…)

Să ceri 10 euro populației și apoi să explici cum doar o treime merg către cauză, apoi o treime către un premiu care este un apartament de lux în nordul Bucureștiului

și o treime pe cheltuieli de marketing, adică influenceri?

Mi se pare exagerat, dacă nu de-a dreptul vulgar și deplasat. Să nu mai zic că poate fi interpretat ca țeapă”, a spus Corina Vînțan.

Cristina Ich a răbufnit și a explicat încă o dată cum au stat, de fapt, lucrurile.

„Eu am făcut greșeala să vorbesc mai mult decât este cazul, iar oamenii mi-au sărit în cap, eu fiind un simplu vector de imagine.

Am început să mă enervez, eu știind de această campanie cum funcționează, faptul că 90% se duc către Cantacuzino, 10% pentru cheltuieli de marketing”, a declarat Cristina Ich.

„Pornind de la o știre falsă, de la o greșeală de comunicare.

Au profitat, au dat știrea că se duc 33%, nescriind nicăieri că este vorba de 33%, dar așa au vrut ei să spună tuturor că se duc banii în buzunarul influencerilor.

Atât eu, Flick, cât și Răzvan Popescu suntem vectori de imagine al unui contract încheiat cu mult înainte (…).

Am încasat înjurături, am fost făcută ca la ușa cortului și lucrurile au degenerat așa cum nu mă așteptam…

A fost momentul oportun să se creeze o stare de haos”, a adăugat vedeta.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies