Home Stiri Cristina Ich vorbește pentru prima dată despre botezul secret al copilului: „Am ales exact să…”

Cristina Ich vorbește pentru prima dată despre botezul secret al copilului: „Am ales exact să…”

autor Negriu Elena
223 vizualizari
loading...

Cristina Ich și Alexandru Pițurcă și-au creștinat în secret băiețelul, Noah Alexandru, iar la eveniment au luat parte familia și prietenii.

Petrecerea de botez s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia și a costat 2.500 euro, decorul fiind mirific, cu trandafiri albi, mărgăritari și crini.

2

Cristina Ich a arătat spectaculos, îmbrăcând o rochie albă în valoare de 2.000 de euro, la care a asortat o pereche de sandale încrustate cu pietre prețioase, acestea având prețul de 850 de euro.

Din rândul invitaților nu au lipsit Cristi Borcea, Denisa de la Bambi, iar nașii de botez sunt creatoarea de modă Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

3

Cristina Ich a vorbit în urmă cu puțin timp despre evenimentul special din familia ei.

„A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. Am rupt ringul de dans. Am stat până la 4 dimineața și toată lumea mi-a spus că a fost cel mai frumos botez.

A fost un vibe foarte mișto. Și locația pe peluză. Am ales exact să încapă toată lumea. A fost prea perfect.

Am ales împreună cu Alexandru, voiam la castel dinainte de pandemie. Ne gândeam prin Franța.

Fiind un eveniment privat de 50 de persoane, am respectat numărul de persoane. Am facut șase mese și ne-am ocupat în amănunt.

În două săptămâni a fost gata. Eu am ales aranjamantele, de meniu s-a ocupat tatăl lui Alexandru. Au fost de toate: de la icre negre, la platou românesc” , a declarat Cristina Ich.

Anul trecut, fiul lui Victor Pițurcă a cerut-o în căsătorie pe „Prințesa Instagram-ului”.

Atunci, Alex Pițurcă a pregătit un moment cu totul special, întrucât ea credea că va fi doar o simplă ieșire în oraș cu prietenii de ziua ei…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies