Home Stiri Cristina Joia își varsă amarul. Iată ce se întâmplă cu femeia care a bătut-o!

Cristina Joia își varsă amarul. Iată ce se întâmplă cu femeia care a bătut-o!

autor Buinoschi Andreea
155 vizualizari

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Joia, designerul emisiunii Visuri la cheie, a fost bătută cu bestialitate de către o femeie, după ce vedeta de la PRO TV i-a atras atenția în legătură cu felul în care a parcat. Cu toate că a luat toate măsurile legale, vinovata s-ar putea să scape nepedepsită.

Prin intermediul rețelelor sociale, aceasta a declarat că judecătorii se vor ocupa de cazurile mult mai grave și ea va trebui să accepte o posibilă nerezolvare a cazului. „Mai trist este că astăzi avocatul m-a înștiințat că, din cauza măsurilor anti-COVID, ancheta penală și activitatea judecătorilor va fi îngreunată, pentru că se vor axa pe cazurile grave. Restul fiind puse, cumva, în așteptare, deci sunt șanse ca după perioada de 30 zile de arest la domiciliu să nu se întâmple nimic”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Zilele trecute, Cristina a fost externată. Aceasta a vrut să le mulțumească tuturor celor care au fost lângă ea, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale. „Vreau să vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre de susținere și gândurile bune pe care mi le-ați transmis. Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori. Mi-am dorit să păstrez o măsură vizavi de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta. Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia.

Voi continua filmările pentru proiectul «Visuri la cheie», pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicați și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta! În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai voștri! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!”, a spus Cristina Joia…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies