HomeStiri Mondene Cristina Șișcanu a vorbit despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Ce dezvăluire a făcut despre aceasta

Cristina Șișcanu a vorbit despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu. Ce dezvăluire a făcut despre aceasta

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Cristina Siscanu a vorbit despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Ce dezvaluire uluitoare a facut despre aceasta 1 in Stiri Mondene

Cristina Șișcanu a vorbit de curând despre cum se înțeleg cei doi copii ai lui Mădălin din prima căsnicie, Filip și Ștefania, cu fetița ei, Petra, deși există diferență mare de vârstă între ei.

Cristina Siscanu a vorbit despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Ce dezvaluire uluitoare a facut despre aceasta 1 in Stiri Mondene

Cristina Șișcanu a spus că cei trei copii se înțeleg cum nu se poate mai bine și sunt foarte uniți.

„Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite.

Ștefania împlinește 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregătește să se mute de acasă la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi.

Cristina Siscanu a vorbit despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu. Ce dezvaluire uluitoare a facut despre aceasta 2 in Stiri Mondene

Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult, o să spună că pe «Pepe». Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce.

Îi zice şi Filip, dar mai des «Pepe». Pe Ștefania o alintă «Sisi».

Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi gătește în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregătește ea.

Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a declarat Cristina Șișcanu.

Frumoasa jurnalistă a vorbit și despre cât de des își vizitează copiii fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela, afirmația despre aceasta fiind de-a dreptul șocantă.

Cristina a precizat faptul că Mihaela nu își vede copii decât de patru sau cinci ori pe an, la mall, și că nu s-a implicat deloc în educarea lor.

„E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ștefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri.

 

Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoțională a Ștefaniei şi a lui Filip.

Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ștefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall.

Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu.

Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost.

V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, a spus Cristina Șișcanu…

Sursa: kfetele.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed