HomeStiri Mondene Cristina Şişcanu, criză de gelozie față de Mădălin Ionescu

Cristina Şişcanu, criză de gelozie față de Mădălin Ionescu

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Cristina-Siscanu-si-Madalin-Ionescu.jpg

Recent, jurnalista Cristina Șișcanu a avut o ieșire mai puțin plăcută în legătură cu soțul său, prezentatorul TV Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu nu ratează nicio ocazie pentru a își manifesta dragostea față de soția sa. În urmă cu puțin timp, acesta a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj impresionant pentru aceasta, prin care își declară sentimentele intense pe care le simte la adresa ei.

„Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, a scris Mădălin Ionescu pentru Cristina Șișcanu.

Cu toate acestea, jurnalista nu s-a putut abține să nu aibă o criză de gelozie, iar momentul l-a dezvăluit de față cu invitații săi, Daniela Gyorfi și Tavi Clonda.

„S-a întâmplat de curând, de Sărbători. Mădălin a primit un mesaj pe WhatsApp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e «online» şi nu era. Apoi, când a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze şi am văzut că, de fapt, a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama. Nu ştiu de ce am fost geloasă, nu-mi dau seama. O să investighez”, a mărturisit Cristina Șișcanu…

Cei doi sunt împreună de peste nouă ani și împreună au o fiică, Petra. Mădălin Ionescu mai are încă doi copii, Ștefania și Filip, cu fosta soție, Mihaela. Cristina și Mădălin au fost de multe ori ținta răutăților celor din jur, în special în mediul online, din cauza conjuncturii în care au ajuns să fie împreună; mai exact, s-a speculat faptul că frumoasa jurnalistă a fost motivul divorțului. Aceștia și-au dovedit însă iubirea odată cu trecerea anilor, iar în prezent au o familie frumoasă.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed