Home Stiri Cristina Șișcanu, marcată de experiența de la Survivor România: „Nu am mâncat patru zile!”

Cristina Șișcanu, marcată de experiența de la Survivor România: „Nu am mâncat patru zile!”

autor Negriu Elena
241 vizualizari

Cristina Șișcanu a făcut publice de curând mai multe amănunte legate de experiența sa din competiția Survivor România, experiență care a marcat-o profund.

Vedeta a dezvăluit ce a însemnat cu adevărat participarea sa la acest reality show și cât de dificil a fost totul pentru ea pe insula din Republica Dominicană.

2

Cristina Șișcanu i-a răspuns unui fan pe Instagram și a oferit detalii neștiute până acum din experiența sa la Survivor România.

„Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile… în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva!

3

Și încă ceva, «Survivor România» este la primul sezon. Nu confundați cu «Exatlon». Condițiile de trai sunt mult mai grele la «Survivor» decât la Exatlon”, a scris Cristina Șișcanu.

Frumoasa șatenă a punctat pentru Wowbiz în cadrul emisiunii online Ștafeta mixtă faptul că unul dintre cele mai grele aspecte a fost lipsa hranei.

„Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele și mă descurcam, dar unii dintre noi… nu.

Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană.

Îmi amintesc că, la un moment dat, Războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a declarat Cristina Șișcanu.

„A început nebunia cu Augustin Viziru, care s-a accidentat, le-am atras atenția Războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere.

A pățit o fractură musculară, iar Războinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta.

Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos.

Acest băiat, Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui.

Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «Poftim educație!».

Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”,a mai precizat Cristina Șișcanu pe contul său de Instagram după eliminarea ei de la Survivor România

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies