Home Stiri Cristina Șișcanu o critică pe Elena Ionescu. Acuzația dură a fostei prezentatoare TV

Cristina Șișcanu o critică pe Elena Ionescu. Acuzația dură a fostei prezentatoare TV

autor Negriu Elena
830 views 3 minute timp de citit

Cristina Șișcanu a vorbit despre Elena Ionescu și experiența de la Survivor România, punctând faptul că artista a dorit să impresioneze publicul.

După ce s-a întors din Republica Dominicană, unde au avut loc filmările reality show-ului, aceasta a criticat-o dur pe Elena Ionescu.

Cristina Șișcanu a spus tot ce a deranjat-o în legătură cu atitudinea pe care a avut-o cântăreața, susținând că era în stare să calce „pe cadavre” pentru a reuși ce își propusese.

Soția lui Mădălin Ionescu a evidențiat reacția nepotrivită a artistei atunci când Ruby a avut probleme.

„În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău, Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată.

Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: «Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu… să plece».

Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt”, a spus Cristina Șișcanu.

„Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante.

Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este «Supraviețuitor», trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția.

Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă”, a adăugat fosta prezentatoare TV.

Cristina Șișcanu o acuză pe Elena Ionescu de faptul că s-a victimizat.

„Eu când am ales să plec în Republica Dominicană, nu am știut că se va pune bază pe sport, ci credeam că supraviețuitor este un concept mai larg bazat pe latura socială, pe parte umană, rezistență la foame și greutăți.

Poate, dacă ar fi fost așa, aș fi ajuns departe. Alții au înțeles imediat ce se întâmplă în concurs, chiar cum au ajuns acolo.

Elena, de pildă, s-a dat o victimă pentru public și i-a ieșit. Ea în ochii oamenilor este o victimă și așa și-a atras simpatia…

Însă, eu sper să câștige până la urmă Emanuel, deși este din tabăra Războinicilor”, a încheiat Cristina Șișcanu la Kanal D.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies