Home Stiri Cristina Spătar: „Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi. Cred că am făcut destul pentru această relație.”

Cristina Spătar: „Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi. Cred că am făcut destul pentru această relație.”

autor Elena Yvette
519 views 2 minute timp de citit

Deşi de multe ori a încercat să îşi salveze căsnicia, se pare că acum, artista Cristina Spătar, în vârstă de 43 de ani, pare să fie de acord cu un eventual divorţ, având în vedere că soţul său, Alin Ionescu pare să vrea cu ardoare să divorţeze, deşi au împreună doi copii, Albert (6 ani) și Aida (4 ani).

cristinaspatar

Contactată telefonic de curând, de reporterii unui post local de televiziune, artista a fost foarte sinceră şi a spus tot ce a avut de spus, despre situaţia de faţă.

„În ceea ce mă privește, nu am greșit cu absolut nimic. Indiferent ce ar încerca el să insinueze, eu nu am greşit niciodată în această căsnicie de 9 ani. Poate faptul că am avut puţină celulită sau nu ştiu. Eu consider că am ţinut foarte mult la căsnicia asta şi m-am implicat maxim din toate punctele de vedere. Sunt genul de femeie care aduce micul dejun la pat, dimineaţa, şi se ocupă foarte mult de copii, sunt genul de femeie care pune partenerul pe locul întai. Întotdeauna m-am lăsat pe locul doi, ce să-ţi zic, cred că am făcut destul pentru această relație. El mi-a demonstrat că nu mă mai iubește și că are alte planuri pentru viața personală, dar eu îl respect și voi încerca să-i fiu un bun prieten. Probabil vom ajunge la divorț, căci amândoi avem dreptul la fericire, iar eu sufăr foarte mult”, a mărturisit Cristina.

Sursa photo: spynews.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies