HomeStiri Mondene Cristina Spătar, o adevărată familistă

Cristina Spătar, o adevărată familistă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 877 views
Cristina-Spatar-Langa-tine in Stiri Mondene

Deşi soţul său a fost văzut în preajma unei femei, Cristina Spătar nici nu se  gândeşte să pună capăt căsniciei sale cu Alin Ionescu, conform unui interviu acordat unei reviste locale. 

Cristina-Spatar-Langa-tine

Cei doi sunt căsătoriţi de nouă ani şi au o fetiţă şi un băieţel.

“Sunt doamne de afaceri, sunt doamne avocat, eu nu am nimic de comentat. Nu mă deranjează”, a declarat Cristina, semn că ar fi conştientă de programul soţului său.

“Sunt strict secrete, bănuiesc (râde), nu știu, nu m-a invitat! Probabil când o să mă invite, o să ies! Sunt foarte ocupată și mă bucur că am concerte. Am foarte mulți prieteni care mi-au dat concerte în perioada asta, mi-am făcut un program să nu am timp liber. Sunt tot timpul cu copiii, cu muzica”, a relatat aceasta, fiind întrebată de ce anume nu îşi însoţeşte soţul la întâlnirile sale.

Deşi gurile rele sunt de părere că relaţia sa de căsnicie este pe cale de a se destrăma, aceasta infirmă toate vorbele:

“La fiecare eveniment: că era Valentine’s Day, că era Crăciunul, că era ziua mea, întotdeauna Alin a fost atent. Niciodată nu a uitat lucrurile astea. Mereu a fost drăguț cu mine, sper și anul acesta să își aducă aminte. Liniște și obișnuitele mele flori cred că sunt suficiente. Trandafirii roșii, pe care mi-i aduce în fiecare an. Noi suntem împreună, ne creștem copiii și viața merge mai departe frumos, cu bune, cu rele”.

Fiind întrebată dacă ar fi dispusă să îşi ierte soţul, în cazul în care ar fi infidel, Cristina a răspuns:

“Da, sunt tolerantă, sunt o femeie matură și inteligentă, părerea mea, și cred că aș avea puterea să depășesc și chestia asta”.

galerie-22

Sursa photo: wp.com; tonica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed