Home Stiri Cristina Spătar a vorbit despre divorț: „L-am pus pe el pe primul loc și cred că am greșit”

Cristina Spătar a vorbit despre divorț: „L-am pus pe el pe primul loc și cred că am greșit”

autor Elena Yvette
573 views 2 minute timp de citit

Prietena Cristinei Spătar se mărită, iar vedeta a ținut morțiș să-i dea câteva sfaturi înainte de marele eveniment, mai ales că cele două se cunosc de 20 de ani.

cristina-spatar-vorbit-despre-divort-l-pus-pe-el-pe-primul-loc-si-cred-ca-gresit

Prietena Cristinei Spătar, Claudia Ghițulescu, s-a gândit să se așeze la casa ei, iar artista s-a oferit să o ajute cu câteva sfaturi, mai ales că vedeta are un mariaj eșuat în spate. Aceasta a fost căsătorită timp de mai mulți ani cu Alin Ionescu, dar se pare că relația lor a fost sortită eșecului.

Invitate în cadrul unei emisiuni de televiziune, viitoarea mireasă a recunoscut că divorțul Cristinei Spătar a descumpănit-o puțin și s-a gândit de două ori înainte de a face pasul cel mare. Nunta va avea loc chiar la mijlocul acestei luni, iar Claudia Ghițulescu a mărturisit că este emoționată.

„Situația lor, a Cristinei și a fostului soț, m-a dezorientat și mi-a fost teamă, dar Cristina m-a încurajat. E o fire pozitiva și m-a ajutat să depășesc acel impas. De doi ani mă știu cu soțul meu. Nunta va fi pe 18 februarie. Mai e foarte puțin. Sunt foarte relaxată, dar când cineva îmi spune că o să fiu mireasă, mă cuprinde o emoție pe care nu pot să o descriu. Săptămâna viitoare merg să văd locația”, a mai povestit Claudia Ghițulescu la Kanal D.

Cristina Spătar i-a lăudat partenerul de viață, susținând că viitorul ei soț este bun și generos. Ba mai mult, i-a sfătuit să conceapă cât mai repede un copil.

„Să creadă în steaua ei și în căsnicia ei, pentru că ea se cam cramponase de situația mea. E un băiat foarte bun și generos soțul ei și îi doresc să facă mai repede copil. Să se iubească și pe ea, nu numai pe el, pentru că eu l-am pus pe el pe primul loc și cred că am greșit”, a spus Cristina Spătar.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies