Home Stiri Cristina Ţopescu sare in apararea lui Ştefan Bănică jr

Cristina Ţopescu sare in apararea lui Ştefan Bănică jr

autor Elena Yvette
363 vizualizari

Anuntul facut de Stefan Banica si Andreea Marin ca divorteaza, a adus la lumina relatii mai vechi pe care le-au avut cantaretul si „zana”.

Cristina Ţopescu

Una din relatiile de iubire ale lui Stefan, a fost cea cu prezentatoarea de la Prima tv, Cristina Ţopescu. Cei doi nu au avut o despartire prea frumoasa, dar chiar si asa vedeta de la Prima sare in apararea lui Banica jr.

„Mă uit cum se devorează hălci din viața a doi oameni care acum, după ce au stat niște ani împreună, se despart. Nu e o tragedie, nu? Oamenii se despart în ziua de azi așa cum, pe vremuri, se întâlneau la un five o’clock. Dar poate că e totuși un lucru trist, mai ales când e vorba și de un copil. Nu? Nouă, românilor, nu ne ajung întâmplările și viață noastră, ne tragem seva și înflorim când ne putem înfrupta, plescăind de plăcere, din ce fac alții. Iar voi, dragi colegi, știți asta”, a scris prezentatoarea tv intr-un editorial pentru altphel.ro.

[articol „Cristina Ţopescu”]

Cristina Topescu a dorit sa le dea niste sfaturi si colegilor jurnalisti: „Voi, dragi colegi ziariști de tabloid, seduși de picanterii din viața Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, eludați întâmplarea de viață cu nenumăratele ei sensuri în care publicul se poate regăsi, poate, mai mult decât într-o zeamă chioară de bârfe soioase. Poate fi vorba, de exemplu, de o despărțire, o nouă despărțire, a câta despărțire…de care auzim. Am putea vorbi, plecând de la caz, despre criza cuplului în general, despre cuplul pe cale de dispariție, despre cupa cu cucută a celebrității sau despre fascinația banului și a puterii, despre noi, presa și despre felul in care reflectăm asemenea subiecte, despre gusturile tot mai ieftine, în perfect acord cu prestația noastră, ale telespectatorului român, care, bietul, nu are de ales când se uita la televizor”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies