Home Stiri Cu câteva zile înainte să moară, Mădălina Manole i-a spus ceva lui Răzvan Simion. Prezentatorul Tv a vorbit despre asta

Cu câteva zile înainte să moară, Mădălina Manole i-a spus ceva lui Răzvan Simion. Prezentatorul Tv a vorbit despre asta

autor Bodnar Anca
220 views 2 minute timp de citit
  • Răzvan Simion – declarații cutremurătoare

  • Mădălina Manole a vorbit despre asta cu câteva zile înainte să moară

  • Prezentatorul Tv și-a amintit aceste vorbe după 12 ani

Cu câteva zile înainte să moară, Mădălina Manole a fost prezentă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, și a făcut unele declarații de care și-a amintit acum Răzvan Simion.

Răzvan Simion a vorbit despre declarațiile pe care le-a făcut Mădălina Manole

În timpul emisiunii pe care o prezintă, Răzvan Simion și-a amintit de vorbele Mădălinei Manole de la acea vreme, și a ținut neapărat să sublinieze câteva aspecte pe care le-a considerat importante.

Acesta a vorbit despre depresia postnatală și despre diferența de percepție între ziua de astăzi și de anul în care Mădălina Manole și-a luat viața.

„Mă bucură că putem să vorbim de terapie, de shamanism, de creștinsim și de suferințele omului modern: anxietate, depresie. După perioada asta de pandemie putem să vorbim liber și să nu însemne că ai ceva la cap dacă te duci la terapie. Pe vremea când eu vorbeam de depresie postpartum, depresia postnatală la mămicile indiferent dacă erau tinere sau mai coapte… depresia asta se instalează pentru că e hormonal… eram considerat ca unul care le caută în coarne unor doamne care nu vor să se întoarcă la muncă. Până când a dispărut Mădălina Manole. La o săptăpmână după ce a fost la noi în emisiune. Când a fost la noi în emsiune era de nerecunoscut.

Cariera plus depresia asta postnatală au fost un cocktail de hormoni. Pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți, ea a decis de capul ei. Faptul că acum se vorbește despre chestiunile astea și am conștientizat că e o problemă reală și se oferă ajutor oamenilor imediat după naștere, iar mamele sunt ținute sub supraveghere nu pentru că este un moft, ci pentru că depresia există și e a naibii de periculoasă și pentru mamă, dar și pentru copil. Dar noi putem să vorbim despre lucrurile astea fără să le mai luăm în râs, pentru că anii ăștia de pandemie, de izolare, asta ne-au învățat”, a povestit Răzvan Simion.

Maine, pe data de 14 iulie, se împlinesc 12 ani de când Mădălina Manole nu mai este printre noi. Aceasta a făcut gestul necugetat chiar de ziua ei. Aceasta ar fi împlinit vârsta de 55 de ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies